Pure Farming 2018 primește o nouă remorcă care prezintă vehicule importante

Unul dintre cei mai importanți factori pe care îi caută pasionații este varietatea de vehicule disponibile într-un astfel de joc. Gomselmash, Greire, Mitsubishi Skybury sunt doar câteva dintre acestea și au apărut în trailer Pure Farming 2018 astăzi. Trailerul, numit Heroes of the Farm, se concentrează pe descrierea realistă a unora dintre cele mai puternice mașini disponibile fermierilor în zilele noastre.

Scopul Pure Farming 2017 este de a folosi mașini licențiate pentru a gestiona toate aspectele agricole moderne, de la cultivarea pământului până la creșterea animalelor. Dezvoltatorii vor să ducă jocul la un alt nivel, deoarece există și o sarcină de a produce energie curată la ferma ta virtuală. Jucătorii călătoresc între continente pentru o plantă culturi specifice regiunii, cum ar fi cireșe, măsline și chiar cânepă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pawel Jawor, Brand Manager la Techland Publishing, a comentat despre lansarea trailerului. El a adăugat următoare.

Pure Farming 2018 nu este doar despre multe locații diverse, ci și despre o mare flotă de mașini complete licențiate și recreate cu fidelitate din întreaga lume. Fiecare mașină din jocul nostru a fost aprobată oficial de către licențiator, și dezvoltatorii s-au asigurat că experiența în joc de a o opera la fel de reală.

Dacă vă plasați simulatoarele agricole, asigurați-vă că vă uitați la acest joc. Vom avea o recenzie pentru tine anul viitor, când vom pune mâna pe titlu. Pure Farming 2018 este la o distanță, deoarece este programat să se lanseze pe 13 martie 2018, dar îl puteți precomanda chiar acum.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Amazon

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here