Previzualizare Psychonauts 2: Se pregătește pentru a fi materialul jocului anului

Psychonauts este un cult clasic exclusiv Xbox din 2005. Realizat de Tim Schafer și echipa legendară de la Double Fine Productions, Psychonauts este un joc de platformă de acțiune care urmărește un băiat pe nume Razputin în căutarea lui de a deveni un agent psihic cu drepturi depline.

Amplasat într-o tabară de vară psihică susținută de guvern numită Whispering Rock, care este înființată pentru ai ajuta pe tineri să-și antreneze și să-și aprofundeze abilitățile psihice, scopul final este să se alăture unei organizații însărcinate cu apărarea populației de psiho- teroriști, în esență. În acest lume a psihicilor, Razputin sau, pe scurt, „Raz”, îi ajută pe consilierii ciudați ai taberei și pe colegii săi adolescenți telekinetici să se antreneze și să rezolve misterele.

Jocul a combinat tot ce este mai bun din scrierea și construirea lumii la Hollywood de la Double Fine cu peisaje mintale deformate, inspirate atent de știința și teoria psihologică din lumea reală. În multe privințe, Psychonauts a fost cu mult înainte timpului său și rezistă și astăzi. Originalul este pe Xbox Game Pass și ceva pe care vă recomandăm să verificați înainte de a încerca Psychonauts 2, care va fi lansat pe 25 august pentru Xbox și PC.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am fost destul de norocos să încerce să joc pentru mine recent și, nefiind jucat anterior cu originalul, nu aveam idee la ce mă aștept. Aș afla rapid că Psychonauts înseamnă a aștepta neașteptat. În doar câteva ore, am văzut atât de multe lucruri neașteptate, că să luam sau să pauză de la joc aproape că a simțit sau coborare, și vreau să spun asta în cel mai bun mod posibil. Psychonauts 2 se conturează foarte bine și mă aștept să ajungă pe multe liste de jocuri ale anului dacă jocul complet se apropie chiar de la fel de special ca ceea ce am experimentat până acum.

Psychonauts 2: O singularitate de creativitate pură

Sursa: Windows Central / Psychonauts 2

Ești într-un spital care este și un cazin. Există trei marionete de capră uriașe, care vărsă, cu intenție criminală și un șobolan care joacă șah cu o îndemânare uluitoare. Ce au aceste trei lucruri în comun? Sunt printre cele mai normale apariții din Psychonauts 2.

Imaginați-vă dacă Inception ar fi o emisiune pentru copii de sâmbătă dimineață, ar putea arăta puțin ca Psychonauts 2.

Fiind cineva care nu a jucat original și nu este prea familiarizat cu istoria Double Fine, Psychonauts 2 este unul dintre puținele jocuri recente despre care pot pretinde că mi-a arătat lucruri pe care nu le-am văzut până acum. Setarea în sine o lovitură de geniu, oferind lui Double Fine posibilități de a explora pe deplin limitate absurdului în combinație pe care puține jocuri au fost capabile să le calce. Imaginați-vă dacă Inception ar fi o emisiune pentru copii de sâmbătă dimineață, ar putea arăta puțin ca Psychonauts 2.

Psychonauts 2 este un joc narativ-greu. Din anumite motive mă așteptam la un platformer pur cu obiecte de colecție, dar Psychonauts 2 se bazează pe dezvoltarea personajelor și construirea lumii cu o densitate necruțătoare. Fiecare NPC are ceva unic de spus, adesea cu copaci de dialog mai profund, cu clar știri și informații. Fiecare vers pe care l-am experimentat s-a simțit meticulos realizat, acordând o atenție deosebită direcției secundare persoane, cu o ordine de umor cu adevărat hilar și dublu sens.

Sursa: Windows Central / Psychonauts 2

Sursa: Windows Central / Psychonauts 2

Mai simplu spus, scenariul lui Psychonauts 2 pare rezultatul unui buget masiv Disney-Pixar. Într-adevăr, Double Fine este o echipă relativ mai mică, dar pentru Psychonauts 2, acea intimitate pare să fi creat coeziune între narațiune și designul mondial cu care studiourile mai mari prin să se lupte adesea. Chiar și cele mai absurde viziuni inspirate de LSD au un scop în Psychonauts 2, pe măsură ce aflați mai multe despre psihicul personajelor care le-au evocat. Îmbinarea poveștii cu peisajele de vis ale lumii ei este absolut esențială pentru a evita să apară întâmplarea de dragul ei, iar Double Fine oferă într-un mod mare, mare.

Structura lui Psychonauts 2 este aproape amețitoare pentru cei care care nu sunt familiarizați cu originalul. Jocul te aruncă chiar la sfârșitul primului joc, într-o scrisoare de dragoste clară către fani. Într-adevăr, Psychonauts 2 și a început viața ca un proiect finanțat de mulțime, iar Double Fine nu scutește nicio cheltuială pentru cei care care au susținut studioul în toți acești ani. În același timp, Double Fine face un efort pentru a-i aduce pe începători la curent, cu un rezumat în jocul intrării anterioare, precum și un terminal de istorie care explorează tradiția și povestea de fundal a universului.

Sursa: Windows Central / Psychonauts 2

De la început, explorezi funcționarea interioară a lui Dr. Creierul lui Caligosto Loboto. Aici se află funcția de bază a Psihonauților, până la urmă. În calitate de telepați, puteți explora mințile țintelor pentru a obține informații, creând lumi asemănătoare unui vis de metafore vizuale aparent incoerente și grotești. Loboto este stomatolog, iar mintea lui este plină de gingii, dinți și tot felul de resturi dentare care îi vor încânta pe dentisti. În calitate de Raz, cauți informații despre cine i-a ordonat lui Loboto să-l răpească pe șeful psihonauților, Truman Zanotto, în urma evenimentelor din primul joc.

Fără să te scufunzi prea adânc în povestea însăși, descoperi că ar putea exista un spion în cadrul Psihonauților și că un cult misterios cunoscut sub numele de Deluginești intenționează să folosească necromanția pentru a reînvia un telepat hidrocinetic ucigaș în masă, cunoscut sub numele de Maligula. Raz și colegii săi stagiari în psihonauți se hotărăsc să descopere adevărul, care de cele mai multe ori implică ajutarea diferiților psihonauți să descopere adevăruri interioare personale.

Psychonauts 2: O lume interactivă, stratificată

Sursa: Windows Central / Psychonauts 2

Psychonauts 2 este un joc de platformă de acțiune în esență, care aduce înapoi la epoca de aur a lui Spyro, Banjo Kazooie și, ei bine, Psychonauts 1. Cu toate acestea, în mod esențial, nu pare învechit, ridicând elementul aspect al genului cu o grămadă de interactivitate, o paradă necruțătoare de medii proaspete și grămezi de scene narative.

Acest joc vă arată lucruri pe care altfel le-ați doar într-un delir deosebit de transpirat, determinat de febră.

La fel ca tabăra din primul joc, centrul principal al lui Psychonauts 2 este sediul Psychonauts, complet cu câteva facilități importante pentru orice societate de spionaj psihic care se respectă. Are camere pentru tineri stagiari și birouri pentru personal diferit. Are o cameră de corespondență, desigur. Are și frizerie... și, o pistă de bowling? Poate că Psychonauts HQ a fost inspirat de campusul Microsoft.

De aici, te vei lansa în diverse misiuni care au loc atât în ​​​​lumea reală, cât și în mintea diferitelor personaje, atât prieteni cât și inamici. Prima etapă te duce în visele stomatologice ale lui Loboto, după cum s-a menționat. Un altul te duce în psihopeisajul plin de îndoieli al lui Psychonauts, secundul în comandă Hollis, care s-a transformat în spitalul-cazinou menționat mai sus. Aici te vei lupta cu Lady Lucktopus, care a crescut din conexiunile proaste pe care le-a facut Raz in creierul lui Hollis.

Sursa: Windows Central / Psychonauts 2

Psychonauts originali a fost oarecum înaintea timpului său, explorează teme de sănătate mintală și vindecare despre care se vorbește mai deschis în lumea modernă. Psihonauții nu merg atât de departe pentru a comenta probleme psihologice serioase, ci abordează stările mentale bazate pe provocările actuale pe care le pot experimenta diferitele personaje, prezentate ca entități fizice în cadrul nivelurilor lor mentale.

Cenzorii de gândire, pe care îi veți aminti din primul joc, și îndoielile apar ca inamici reali cu care vă puteți lupta cu o varietate de atacuri psihice strânse. Va trebui să rezolvi puzzle-uri participând la vise sălbatice și amestecându-te cu demonii subconștienți ai personajelor jocului. Un nivel de prezentare a echipei de judecată și de eșec ca o emisiune TV în toată regula, care să gătească diverse articole la comandă, purtând-le pe o cursă mare de obstacole. Acesta culminează într-o luptă cu sefi cu adevărat uluitoare împotriva juriului emisiunii TV, care vărsă nămol prin arena în timp ce îi hrăniți până la moarte. Este incredibil. Este absurd. Sunt psihonauți. Acest joc vă arată lucruri pe care altfel le-ați doar într-un delir deosebit de transpirat, determinat de febră.

Psychonauts 2 se conturează a fi ceva cu adevărat special.

Raz are o varietate de abilități psihice care te ajută să traversezi mediul, să te angajezi în luptă și, în unele cazuri, să explorezi lumea. Clairviziunea vă permite să vă priviți mentalitatea practic a dreptul NPC din joc, oferindu-vă o privire asupra modului în care văd pe Raz. folosiți telekinezia pentru a arunca obiecte în amicii, dar o puteți folosi și pentru a mângâia creaturi aleatorii pe care să le aflați în lume.

Raz și ceilalți NPC-uri par să aibă, de asemenea, o sursă nesfârșită de răspunsuri unice de dialog la diferite tipuri de interacțiuni, oferind lumii un sentiment de profunzime care este rar chiar și în unele dintre studiourile mai mari „AAA”. Recunosc, am ieșit bine din limitele construcției noastre de previzualizare trebuia să nu permită să accesăm (îmi pare rău Microsoft). Am petrecut ore literale doar explorand mediul înconjurător, interacționând cu caracteristicile jocului, vânând obiecte de colecție și studii de obiecte tradiționale pe care Double Fine le injectează pentru a-i ajuta pe psihonewbies să ajungă din urmă.

Cu obiective epice de văzut, o poveste intrigantă cu o scriere și personaje grozave și o creativitate neobosită și nestăpânită, Psychonauts 2 se conturează a fi ceva cu adevărat special.

Psychonauts 2: O nouă franciză pilon pentru Xbox

Sursa: Windows Central / Psychonauts 2

Numai versiunea de previzualizare a lui Psychonauts 2 mi-a lăsat o impresie de durată.

Dacă toată aventură a lui Psychonauts 2 se apropie de ceea ce am experimentat în versiunea de previzualizare, sunt încrezătoare să sugereze că Psychonauts 2 ar putea ajunge nominalizat la diferite premii pentru jocul anului în cursul acestui an. Imagini uimitoare, scriere de top, o mare varietate de evenimente de joc, lupte cu sefii, o lume bogată și densă și o poveste de care sunt cu adevărat îndrăgostită fac din Psychonauts 2 unul dintre cele mai așteptate jocuri Xbox ale mele viitoare. viitorul apropiat.

Lumea creată de Double Fine este atât de profundă, atât de vie, oferind noilor veniți și fanilor deopotrivă ceva cu adevărat nou de experimentat. Într-o lume în care Monster Hunter și Cuphead preiau emisiuni Netflix, nu pot să nu simți că Psychonauts ar putea fi un candidat principal pentru a se muta în afara rădăcinilor sale de jocuri video, formând o altă franceză pilon pentru ca Microsoft să stea acolo. alături de Halo. și Forza. De asemenea, i-ar oferi Microsoft o mascota potrivită pentru familie, de care îi lipsește silueta Xbox.

Chiar dacă nu am jucat niciodată jocul complet, pot spune că doar construcția de previzualizare mi-a lăsat o impresie de durată. Psychonauts 2 vizează o dată de lansare pe 25 august 2021 și abia aștept să aflu cât de mult această gaură psihologică.

Psihodisea

Psychonauts 2 (precomandă)

15 ani în pregătire

Psychonauts 2 este aproape la noi după un deceniu și jumătate de așteptare. Alăturați-vă lui Raz și prietenilor lui în timp ce se luptă pentru a salva psihonauții și poate chiar lume.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD la GameStop
  • 60 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here