Psychonauts 2 are data de lansare și trailer pe 25 august la Xbox E3 2021

Sursa: Double Fine | Stare de nervozitate

Ce trebuie sa stii

  • Psychonauts 2 este continuarea mult așteptată a francizei Psychonauts începută în 2005.
  • Psychonauts combină scrisul genial, umorul ciudat și platformele inteligente pentru a se consolida ca un adevărat clasic de cult.
  • Acum, de la Xbox și Bethesda Games Showcase la E3 2021, știm în sfârșit când se lansează Psychonauts 2.
  • Psychonauts 2 va ajunge pe Xbox Series X|S, Xbox One, PC, PS5 și PS4 pe 25 august 2021.

Xbox și Bethesda Games Showcase la E3 2021 este unul dintre cele mai importante momente ale E3 2021 anul acesta, iar Double Fine Productions a reușit să se transforme într-un punct culminant al evenimentului Xbox. Fanii au așteptat de foarte mult timp, dar în sfârșit avem o dată de lansare pentru Psychonauts 2, platforma psihedelic care pune capăt pauzei de platforme începute odată cu lansarea Psychonauts în 2005. Pe lângă un trailer nou-nouț, am aflat că Psychonauts 2 va fi lansat pe 25 august 2021.

Psychonauts 2 urmărește povestea lui Razputin Aquato, un psihonaut recent pe deplin inițiat, în timp ce el dezvăluie un mister în organizația sa care ar vedea un criminal în serie rău adus înapoi din morți. Jucătorii vor trebui să folosească o varietate de puteri psihice unice și să intre literalmente în mintea altor NPC-uri pentru a descoperi indicii. Psychonaut-ul original este bine-cunoscut pentru lumea sa nebun de inteligentă și modul de joc, pe care Alexander Cope a descoperit-o când a discutat de ce Psychonauts originali merită să fie jucați și astăzi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

La peste 16 ani de la lansarea primilor Psychonauts, jucătorii vor putea, în sfârșit, să se întoarcă în această lume plină de culoare, când Psychonauts 2 va fi lansat pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, PS5 și PS4 pe 25 august 2021. Desigur, Psychonauts 2 se va lansa și pe Xbox Game Pass prima zi, acum că Double Fine s-a alăturat familiei Xbox Game Studios.

Este aproape un dat că Psychonauts 2 se va ridica drept unul dintre cele mai bune jocuri de platformă Xbox, dar cred ferm că Double Fine va oferi un joc demn de a fi numit unul dintre cele mai bune jocuri Xbox în general. Din fericire, de la Xbox și Bethesda Games Showcase la E3 2021, știm acum cât timp trebuie să așteptăm pentru a afla.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri din mers. Ca titlu principal pentru Xbox, Psychonauts 2 și tot conținutul său uluitor vor fi disponibile prin Xbox Game Pass prima zi.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here