Funcțiile PS5 și Steam pe care le îngrijesc pe Xbox Series X și Series S

În multe privințe, Xbox este liderul industriei cu servicii inovatoare precum Xbox Game Pass și xCloud Game Streaming, dar există câteva caracteristici care vă îngrijesc alte platforme le au Xbox pur și simplu nu le are. În acest videoclip rapid, am dezvăluit marile funcții PS5 și Steam pe care mi-ar plăcea să văd ajungând la Xbox.

Lider în 4K

Xbox Series X

Experiența completă de generație următoare.

Xbox Series X este noul flagship al Microsoft, fiind cea mai puternică consolă cu performanță GPU de peste 12TF și un SSD personalizat. Se mândrește cu rezoluție până la 4K și 120 FPS, compatibilitate completă cu versiunea precedentă de-a lungul a patru generații și suport pentru ray-tracing.

 • Vezi la Microsoft
 • Vezi pe Amazon
 • Vezi la Best Buy

Următoarea generație în HD

Xbox Series S

Experimentați jocurile de nouă generație pentru mai puțin.

Microsoft servește următoarea generație pentru mai puțin cu Xbox Series S, prieten cu bugetul. Consola are aceeași tehnologie CPU și SSD de înaltă performanță ca și Xbox Series X, în timp ce reduce GPU-ul și îndepărtează unitatea de disc.

 • Vezi la Microsoft
 • Vezi pe Amazon
 • Vezi la Best Buy

Echivalentul Steam Remote Play Together

Sursa: Supapă

Prima caracteristică pe care vreau să văd pe Xbox este un răspuns la Remote Play Together de la Steam. Pentru aceia dintre voi care nu știu ce este, Remote Play Together le permite jucătorilor de pe steam să-și invite fără probleme prietenii să joace jocuri locale multiplayer online.

Acest lucru a deschis o mulțime de jocuri pentru grupul meu obișnuit de prieteni online, pe care altfel le-am fi om. Având în vedere concentrarea Xbox pe cloud-streaming, adăugarea unei capacități ca aceasta ar trebui să fie o idee deloc.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Xbox are nevoie de un echivalent Remote Play Together pentru a ajuta la extinderea atractivității jocurilor multiplayer locale de pe platformă, în special a celor care se lansează în Game Pass. 2020 a afectat atractivitatea pe scară largă a jocurilor multiplayer doar locale, o caracteristică ca aceasta ar putea ajuta jucătorii să experimenteze în siguranță și convenabil împreună cu alții.

Mi-ar plăcea să văd Xbox inovând și extinzând și această funcție. Poate introducerea unei modalități pentru jucătorii de la distanță de a se conecta cu conturile lor Xbox Live pentru a avea în continuare capacitatea de a câștiga realizări, spre deosebire de serviciul Steam, care pur și simplu îi numără ca un alt utilizator local.

Funcția de partajare a ecranului PS5 pentru petrecerile Xbox

Sursa: Windows Central

Urmează una dintre funcțiile mele preferate de pe PS5 și una despre care, sincer, nu există deja de a-mi conecta ediția digitală și această Partajare ecranului în cadrul petrecerilor. Partajarea ecranului vă permite să partajați fluxul de joc live cu prietenii din grupul dvs., astfel aceștia să poată urmări în timp real și să dea sfaturi. Acest lucru a fost uriaș pentru a naviga în unele dintre zonele complicate și confuze ale Sufletelor Demonilor.

Sincer, este puțin surprinzător cât de bine funcționează totul. Este rapid, rapid și practic nu sunt nicio întârziere pentru spectator. chiar să minimizați ferea pentru a urmări prietenii în timp ce vă jucați propriul joc.

Mi-ar plăcea să văd Xbox oferind o funcție ca aceasta cu sistemele lor actuale de petreceri. Acest lucru deblochează potențialul pentru o dinamică socială crescută în jocurile noastre. Din ceea ce am experimentat cu PS5 până acum, acesta este un mare avantaj pe care îl are platforma față de Xbox în acest moment.

Sistem Xbox Achievements reînnoit

Sursa: Windows Central

Sistemul Achievement introduce cu Xbox 360 a fost inovator și a adăugat obiective semnificative și pline de satisfacții pentru a juca jocuri online. Din păcate, și-a pierdut strălucirea în ultimii ani, deoarece cifrele s-au umflat fără a adăuga vreo valoare reală. Să vezi un joc cu 4000 de gamerscore potențiale este destul de copleșitor și acum că mulți dintre noi avem Gamerscore în sute de mii - este timpul pentru o reîmprospătare.

Mi-ar plăcea ca Xbox să reînnoiască sistemul de realizări într-un mod mare, inovator. Sau cel puțin într-un mod care îl aduce înapoi la egalitate cu Playstation. Sistemul de trofee al Playstation are premii de plată pe care mulți jucători se străduiesc și le împărtășesc cu mândrie. Xbox are nevoie disperată de un răspuns adecvat la acest lucru.

Deblocarea avatarului și unic în fundal au fost inițiale idei interesante pentru a adăuga avantaje suplimentare sistemului, dar se pare că, în ultimii ani, realizările au devenit destul de învechite. Iată că sperăm că reinventează din nou recompensele online pentru această generație.

Urmărirea timpului de redare Steam

Sursa: Windows Central

Xbox a introduce un însoțitor distractiv de urmărire a statisticilor sociale pentru Realizările pentru jocurile Xbox One de ultima generație, dar acum mulți jocurilor fie nu îl acceptă, fie nu se deranjează cu el. Ceea ce este o mare dezamăgire pentru că și a fost întotdeauna un eveniment social în grupul meu de prieteni să afișez pagina de statistică a unui anumit joc și să comparăm situația în care ne aflăm cu toții.

Steam urmărește în mod nativ timpul de redare pentru toate jocurile și, sperăm, Xbox poate încorpora această caracteristică în plus față de re-sublinierea paginii de statistici a platformei. Caracteristicile simple ca acestea sunt referințe frumoase pentru jocurile pe care le-ați jucat cel mai mult pe care vă aveți grijă și prietenii tăi. Poate într-o zi voi ști în sfârșit câte ore am petrecut în Sea of ​​​​Thieves.

Ce caracteristici vrei să vezi?

Fiecare platformă oferă o suită unică de servicii, iar nivelul actual de concurență din industria jocurilor video este interesant de urmărit. Sperăm că Xbox se uită la ceea ce fac concurenții săi și intenționează să adopte unele dintre aceste caracteristici mai interesante.

Există și alte funcții pe care vor putea să le vedeți ajungând la Xbox? Împărtășește-ți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here