Revizuirea imprimantei 3D Prusa Mini: Imprimanta 3D pe care sa cumperi cu buget redus

Sursa: Windows Central

Când Prusa a spus pentru prima dată lumii că fac o imprimantă care nu era o versiune nouă a uimitoarelor MK3, speram în secret la ceva mai mare. La început, am fost dezamăgit de fapt că au optat pentru o versiune în miniatură a celor mai faimoase imprimante a lor, dar în momentul în care am instalat și imprimat Prusa Mini, orice îngrijorări am dispărut. Această recenzie Prusa Mini și este pe cale să ia cu asalt lumea imprimării 3D dacă puteți obține unul care este.

Revizuirea imprimantei 3D Prusa Mini:

 • Ce imi loc
 • Ceea ce are nevoie de munca
 • Ar trebui să cumperi?

Imprimanta 3D Prusa Mini

Concluzie:

Binele

 • Accesibil
 • Calitatea imprimării este uluitoare
 • Poate fi conectat în rețea pentru a crea sau fermă de imprimare
 • Ușor de configurat

Răul

 • Cred că e puțin mic?
 • Chiar nu este nimic rău
 • Oh, poate dura ceva timp să ajungă la tine
 • 349 USD la Prusa Research

Imprimantă 3D Prusa Mini Ce îmi place

Sursa: Windows Central

Prusa Research este un număr important în imprimarea 3D de mult timp, iar Mk3, dispozitivul emblematic al Prusei, este sinonim cu calitate și fiabilitate. Totuși, a fost întotdeauna ceea ce pasiunea simt că este limita superioară a bugetului lor. 700 USD plus transportul pentru versiunea kit este un preț mare de plătit atunci când începeți. Prusa Mini, deși costă la jumătate, cu foarte puține compromisuri.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Categoria Prusa Mini
Construiți volum 180 x 180 x 180 mm
Viteza maximă de deplasare 200+ mm/s
Max. temp. pat. 100 de grade celsius
Max. temperatura duzei. 280 de grade celsius
Înălțimea stratului 0.05 mm
Materiale PLA, PETG, Flex, ASA, ABS, Flex
Conectivitate USB, rețea Ethernet

După cum sugerează și numele, Mini este o versiune mai mică a Mk3 și ați avea dreptul să presupuneți că versiunea mai ieftină a unei imprimante ar avea de suferit când vine vorba de calitatea imprimării. Pot să vă spun că nu am văzut asta deloc. Ai fi greu să vezi vreo diferență între calitatea lui Prusa Mini și a fratelui său mai mare. Am avut un moment de îngrijorare că Mini folosește o configurație Bowden, despre care credeam că ar putea limita materialele pe care le pot folosi. Totuși, nu am avut probleme la imprimarea PLA, ABS sau ASA. În timp ce nu am apucat să imprimam materiale flexibile, UncleJessy pe YouTube a reușit să facă o imprimare incredibil de bună cu TPU în ultimul videoclip.

Sursa: Windows Central

După cum puteți vedea din galeria de mai sus, calitatea imprimării pe modele complexe precum Batman și mâna zombie de la Fotis Mint este excelentă, dar ceea ce m-a impresionat cel mai mult este acuratețea dimensională. Când am imprimat piulița și șurubul, nu aveam nicio speranță că șurubul se va înșuruba corect - am avut probleme în trecut - dar este o imprimare la fel de perfectă pe cât am văzut.

Configurarea Prusa Mini este extrem de simplă. Spre deosebire de kitul Mk3, Mini vine în cea mai mare parte împreună, cu câteva piese care trebuie să înșurubate și să conectați la placa de bază. Prusa Research are un manual excelent pentru a vă ajuta să configurați corect și, în decurs de o oră, am avut prima imprimare gata de plecare. Cu Prusa Mini, echipa de dezvoltare s-a îndepărtat cardurile SD ca intrarea de memorie și l-a înlocuit cu o unitate USB - un upgrade foarte necesar din punctul meu de vedere - dar au adăugat și rețea la Mini. Abilitatea de a conecta un grup de mini-uri într-o fermă de imprimare este un progres masiv pentru o afacere mică care caută să producă rapid piese mici și mijlocii.

Imprimanta 3D Prusa Mini Ce are nevoie de lucru

Sursa: Windows Central

Ai fi greu să vezi vreo diferență între calitatea lui Prusa Mini și a fratelui său mai mare.

Există foarte puțină muncă de făcut la Pru Mini; este deja grozav. Cred că cel mai mare dezavantaj este poate patul de imprimare. Dacă cumpărați sau imprimați 3D cu cuvântul „Mini” în titlu, ar trebui să așteptați la un pat mic, dar alții par să nu fie de. Patul de pe Mini are 180 mm x 180 mm, ceea ce nu este chiar așa de rău. Prusa Mk3 are un pat mare, desigur - 50 mm x 210 mm - dar cu siguranță nu este dublul dimensiunii pentru a compensa costul. Chiar și Ender 3 - o gamă de preț mult mai apropiată de Mini - este cu doar 40 mm mai mare pe fiecare parte, iar calitatea imprimării pe Mini este mult mai mare. Deși ai un pat mare de imprimare este grozav, trebuie să echilibrezi costul, dimensiunea patului și calitatea imprimării atunci când începi ca un hobbyist. Prusa Mini oferă cel mai bun echilibru dintre cei trei.

Singurul negativ real în acest moment este timpul în care va trebui să așteptați un nou Mini de la Prusa Research. Timpul de livrare pentru Minican variază de la șase până la opt săptămâni – spre deosebire de până la două săptămâni la trei săptămâni pentru Mk3 – așa că există o criză de timp, poate fi necesar să căutați în altă parte.

Imprimantă 3D Prusa Mini Ar trebui să cumpărați?

Sursa: Windows Central

Există o mulțime de motive pentru care Prusa Mini ar putea fi o alegere bună pentru tine. Dimensiunea totală a mașinii este suficientă de mică pentru a încăpea pe biroul dvs., de exemplu, sau fapt că poate fi conectată între ele pentru a crea o fermă de imprimare accesibilă. Prețul este un alt motiv de vânzare uriaș. La doar 350 USD + transport, este o afacere incredibilă pentru calitatea printurilor pe care le obțineți.

4.5 din 5

Dacă începeți să imprimați 3D și să imprimați 3D la preț redus, care să nu compromită calitatea, atunci Mini este cea mai bună alegere. Vor fi oameni care vă vor spune că cumpărarea unei imprimante mai ieftine și petrecerea timpului de șase luni pentru a configura face parte din „bucuria de a tipări”, dar nu este. Hobby-ul a progresat până la punctul în care bucuria poate veni din ceea ce faci, nu cât timp ți-a luat să faci mașina să funcționeze.

Imprimanta 3D Prusa Mini

Concluzie: Prusa Mini este acum recomandarea mea pentru oricine are un buget redus. Calitatea imprimării este la fel de bună ca și imprimantele de două ori mai mari decât prețul și se imprimă genial din cutie. Am fost uimit de prestația Prusa Mini și vei fi și tu. Totuși, va trebui să-l comandați în curând, deoarece au nevoie de puțin timp pentru a ajunge.

 • 349 USD la Prusa Research

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here