Remakeul Prince of Persia: The Sands of Time pentru Xbox și PC a fost amânat din nou, fără o nouă dată de lansare dată

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

  • Prince of Persia: The Sands of Time este refăcut de Ubisoft pentru Xbox, PlayStation și PC.
  • Astăzi, echipa Prince of Persia a anunțat încă o întârziere.
  • Inițial, jocul trebuia să fie lansat în ianuarie anul acesta, dar acum a fost amânat de două ori.
  • Nu a fost furnizată o nouă dată de lansare pentru Prince of Persia: The Sands of Time.

Prince of Persia: Sands of Time primul remake al jocului de la Ubisoft și revenirea ușoară a celebrei francize Prince of Persia. Jocul trebuia să fie lansat în ianuarie a acestui an, dar a fost amânat până în martie în următorii câteva luni. Astăzi, echipa de remake-ul Prince of Persia a mers pe Twitter pentru a anunța o nouă întârziere, de date aceasta împingând jocul pe termen nelimitat.

O altă actualizare a echipamentului de dezvoltare a lui Prince of Persia: Sands of Time Remake: imaginea.stare de nervozitate.com/O6OOmYXhOD

— Prince of Persia (@princeofpersia) 5 februarie 2021

Decizia a fost luată pentru a acorda jocului mai mult timp de dezvoltare și se alătură unei lungi liste de întârzieri ale jocului din 2021. Schimbarea circumnțelor de lucru și a pandemiei în curs de desfășurare, precum și angajamentul recent al Ubisoft față de calitate în lansările lor de jocuri, au dus la mulțime întârzieri la nivel general. Sperăm că această prelungire va ajuta echipa Prince of Persia: The Sands of Time să facă cel mai bun joc posibil.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, acest anunț nu a inclus o nouă dată de lansare, așa că va trebui să așteptăm puțin mai mult pentru a afla mai multe despre joc.

Prince of Persia: The Sands of Time este programat să vină pe Xbox, PlayStation și PC când va fi lansat. Va fi compatibil cu versiunea inversă pe Xbox Series X, Xbox Series S și PS5, fără a fi confirmate versiuni specifice de nouă generație în acest moment. Deși jucătorii vor trebui să aștepte mai mult pentru a juca prin remake-ul Prince of Persia: The Sands of Time, încă pot arunca sau privesc cele mai bune jocuri pentru Xbox chiar acum.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here