Prințul se întoarce în remake-ul Prince of Persia: Sands of Time, care va fi lansat anul viitor

Sursa: Ubisoft

Ce trebuie sa stii

  • Ubisoft a anunțat un remake al lui Prince of Persia: Sands of Time în timpul celui mai recent Ubisoft Forward.
  • Jocul a fost reconstruit de la zero și va avea lupte actualizate.
  • Proiectul este condus de Ubisoft Pune și Ubisoft Mumbai.

Au circulat zvonuri că Ubisoft căuta să revitalizeze franciza Prince of Persia și se pare că acele planuri sunt adevărate. În timpul Ubisoft Forward de joi, studioul anunțat un remake al Prince of Persia: Sands of Time, care urmează să fie lansat anul viitor.

Jocul, care a fost construit de la zero în motorul de joc Anvil al companiei (versiunea folosită pentru noi jocuri Assassin's Creed) și primul este remake al studioului, urmează să fie lansat în ianuarie. 21, 2021. Va costa 40 USD pe toate platformele - PS4, Xbox One și PC. Jocul va fi compatibil invers pe PS5 și Xbox Series X.

Prince of Persia: Sands of Time a fost lansat inițial în 2003 și a urmat povestea prințului, care prin orgoliul său este păcălit să elibereze Nisipurile timpului, ceea ce provoacă în întregul regat. Depinde de el să-și folosească abilitățile și puterea de a controla timpul pentru a salva pe toată lumea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Titlul este condus de Ubisoft Pune și Ubisoft Mumbai – ambele fiind în India. Pune a mai dezvoltat proiecte în comun, și anume jocurile Just Dance, dar acesta este primul pe care studioul a ajuns să fie vârf de lance (Ubisoft Mumbai a fost fondat în 2018).

„Am vrut să ofere posibilitatea de a experimenta posibilitatea unui joc din nou sau pentru prima dată cu o notă modernă”, a declarat Annu Koul, producător senior la Ubisoft Pune, într-un briefing pentru presă.

Sursa: Ubisoft

În timp ce jocul a fost construit de la zero și are un gameplay actualizat, dezvoltatorii vor să sublinieze că acesta este, în general, același titlu cu care au crescut mulți oameni. A fost creat pentru oameni care doresc să experimenteze din nou jocul pe console nu sau care nu au avut niciodată șansa să facă acest lucru înainte. Multe elemente sunt aceleași, inclusiv gameplay-ul general. Yuri Lowenthal, care a exprimat vocea lui Prince în versiunea din 2003, se întoarce și el.

Cu toate acestea, există unele diferențe. În primul rând, Ubisoft a folosit captarea de mișcare pentru personaje. De asemenea, o cameră actualizată din joc și sistemul de luptă. Dezvoltatorii din Pune și Mumbai au reproiectat și mediile. Actrița Supinder Wraich va intra și în rolul secundar al Prințesei Farah.

Pe lângă Prince of Persia: Sands of Time, jucătorii vor putea debloca și primul joc Prince of Persia din 1989.

Jocul este acum disponibil pentru precomandă. Jucătorii care cumpără înainte de lansare vor primi câteva suplimente, inclusiv ținută originală Prince, armele sale originale și un filtru clasic.

A trecut ceva timp de când am avut un joc principal din seria Prince of Persia. Ultimul, The Forgotten Sands, lansat în 2010. Ubisoft a anunțat Prince of Persia: The Dagger of Time la începutul acestui an, dar asta a fost doar pentru VR Escape Rooms.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here