Ofertele Prime Day la rucsacuri Matein pentru laptop aduc prețuri de până la 17 USD,

Indiferent dacă sunteți încă la șală sau dacă aveți nevoie doar de o persoană cu care să călătoriți în mod regulat, este întotdeauna util să rămână un spate în preajmă. Datorită Prime Day, rucsa laptop Matein bine revizuiți sunt acum reduse cu până la 62% pentru o perioadă limitată de timp. Aceste rucsacuri sunt compatibile cu TSA și au un compartiment pentru laptop pentru a vă ajuta să vă păstrați computerul în siguranță atunci când este departe de casă.

Prețurile încep de la 17 USD, deși, ca și în cazul tuturor ofertelor Prime Day, veți avea nevoie de un abonament. Prime dacă sperați să obțineți această reducere. voi începe o încercare gratuită de 30 de zile pentru a obține accesul la vânzare, precum și livrare gratuită de două zile pentru a cumpăra dvs. Amazon și multe altele.

Bag aceasta afacere

Rucsacuri Matein Laptop

Păstrați-vă computerul în siguranță atunci când este departe de casă cu un rucsac Matein pentru laptop. Există pungi care pot ține până la 15.Laptop-uri de 6 inchi de la 17 USD și genți pentru laptopuri până la 17 inchi de la 41 USD doar astăzi.

Începând de la 17 USD

  • de la 17 USD pe Amazon

Există o serie de rucsacuri Matein diferite la vânzare astăzi, cel mai accesibil fiind acest rucsac gri Matein pentru laptop, la vânzare pentru 17 USD.33. Este potrivit pentru până la 15.Laptop-uri de 6 inchi și, de asemenea, dispune de un port de încărcare USB la îndemână care vă permite să vă cumpărați telefonul alimentat fără a scoate o bancă de alimentare din geantă. În plus, există o mulțime de alte compartimente pentru a vă ajuta să vă oferiți bărbați organizat munca de la școală, rechizitele de birou sau hainele și tehnologiile. Acest model se vinde în mod normal cu 30 USD.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alte opțiuni din vânzare sunt destul de asemănătoare, deși în culori diferite. De exemplu, puteți lua aceeași geantă în Black Charcoal la reducere pentru 30 USD.01, Tawny Brown la vânzare pentru 30 USD.39 sau Blue la vânzare la 30 USD.01, toate acestea pot fi găsite în mod normal la un preț mai apropiat de 40 USD.

Există, de asemenea, versiuni ale acestor rucsacuri care pot ține laptopuri până la 17 inchi, deși sunt puțin mai scumpe. Acest rucsac pentru laptop de 17 inchi este disponibil pentru 40 USD.79 este cea mai accesibilă dintre aceste opțiuni mai mari și se vinde în mod normal cu 60 USD, există mai multe culori de luat în considerare pe paginile produselor ale acestor articole de la Amazon.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here