Exclusivitatea anterioară pentru consola PS4 The Vanishing of Ethan Carter se lansează în curând pe Xbox One [actualizat

Chiar și astăzi este unul dintre cele mai frumoase jocuri de acolo. Popularitatea lui The Vanishing of Ethan Carter nu provine doar din imaginile sale, ci și din povestea sa captivantă, care emană intriga pe toată campania. Te ușurează ușor în mecanică și abilități sale. Din fericire, după toți acești ani, proprietarii Xbox One vor putea experimenta capodopera pentru prima dată în această lună. Ceea ce este și mai surprinzător este că jocul va avea suport Xbox One X. Totuși, nu este clar care va fi rata de cadre sau rezoluția pe noua consolă Microsoft.

The Vanishing of Ethan Carter este un joc de domnul la prima persoană axat pe explorare și descoperire. Titlul a strâns laude de critică atunci când a fost lansat cu toți acești în urmă. Intri în pielea lui Paul Prospero, un detectiv axat pe ocultism care primește o scrisoare tulburătoare de la un copil pe nume Ethan Carter. După ce ați dat seama că băiatul este în pericol grav, Paul ajunge la casa lui Ethan Red Creek Valley, unde evenimentele se dovedesc a fi chiar mai grav decât se așteaptă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ethan a dispărut în urma unei crime brutale, despre care Paul determină rapid că ar putea să nu fie singura crimă locală care merită analizată. Potrivit dezvoltatorilor – inspirați de ficțiune ciudată și alte povești macabre de la începutul secolului XX – Dispărirea lui Ethan Carter a fost făcută pentru a evolua în mod semnificativ poveștii captivante în jocuri. În ciuda faptului că prezintă puncte ale intrigii suprautilizate, cum ar fi un detectiv privat, concentrarea jocului pe atmosferă, starea de spirit și umanitatea esențială a personajelor este factorul său definit.

Revelațiile nu se întâmplă singure sau fără ajutorul tău. Folosind atât abilități supranaturale ale lui Paul de a putea comunica cu morții, cât și propriile puteri de observare, vei descoperi misterul din spatele unei urme de cadavre, adevărul din spatele unei forțe străvechi întunecate care pândește în Red Creek Valley și soarta copilului dispărut. Sfârșitul este, probabil, una dintre cele mai mari răsturnări de situație din orice joc și sperăm că nu îl veți vedea venind.

Dispariția lui Ethan Carter se desfășoară într-un mediu de lume deschis pe care jucătorul îl poate plimba și explora după bunul plac. Te poți plimba dintr-o parte în alta a orașului fără a fi nevoie să treci de anumite misiuni. Unele dintre caracteristicile cheie ale jocului includ următoarele.

  • Explorează și acționează cu lumea de augur din Red Creek Valley, care a fost creată răul între Unreal Engine 4 și o tehnologie de fotogrammetrie revoluționară care permite medii aproape de fotografii.
  • Comunicați cu morții și vedeți cum au pierit aceștia pentru a aduna indicii care vă ajută să găsiți adevărul din spatele dispariției lui Ethan și ce să întâmplat cu familia lui.
  • Conduceți-vă investigația în propriile condiții și în ritmul dvs. într-o manieră neliniară.
  • Jocul a fost inspirat de scriitori precum Raymond Chandler, Algernon Blackwood, Stefan Grabinski și legendarul H. P. Lovecraft.

O listă pentru The Vanishing of Ethan Carter a apărut recent pe Microsoft Store cu o dată de lansare de 19 ianuarie 2018. Pagina are un prompt care permite jucătorilor să precomanda jocul, dar acesta nu funcționează în acest moment. Vă vom informa de îndată ce precomenzile sunt disponibile pe Xbox One.

Dezvoltatorul din spatele jocului, The Astronauts, a dezvăluit un nou shooter numit Witchfire cu puțin mai puțin de o lună în urmă. Witchfire este un joc de fantezie întunecată la prima persoană care se combină armele de foc și magia într-un mod unic. Din păcate, titlul a fost confirmat doar pentru Steam, dar faptul că The Vanishing of Ethan Carter vine pe Xbox One nu speră că Witchfire ar putea ajunge într-o zi pe consola Microsoft.

Actualizare 05.01.18: Dispărirea lui Ethan Carter este acum disponibilă pentru precomandă digitală pe Xbox One pentru 19 USD.99. Butonul de precomandă funcționează acum. Folosind puterea Xbox One X, The Astronauts a inclus suport pentru rezoluția completă 4K, oferind jucătorilor cea mai clară privire asupra lumii jocului de până acum. Pe lângă faptul că oferă totul, de versiunile Windows PC și PS4 ale jocului, versiunea pentru Xbox One a lui The Vanishing of Ethan Carter include și un nou mod „Free Roam”. Modul Free Roam permite jucătorilor să admire priveliștile și sunetele din Red Creek Valley în propriile condiții, fără următorul crimă.

Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here