Previzualizare: Practic cu Battlefield: Hardline pe Xbox One

Visceral Games (Dead Space, Dante's Inferno) caută să-și pună amprenta asupra unei francize îndrăgite cu Battlefield: Hardline. Renunțând la distrugerea pe scară largă și temele militare ale jocurilor anterioare, Battlefield: Hardline trece în bătălii urbane cu octan ridicat între polițiști și hoți.

Datorită toate perioadele de încercare exclusivă pentru Xbox One a EA Access, am reușit să mergem mai departe cu cea mai recentă tranșă a Battlefield și semnele până acum prin pozitiv.

Experiență inspirată pentru un singur jucător

Una dintre nemulțumirile mele personale cu Battlefield și alte jocuri FPS militare axate pe multiplayer este tratarea unui singur jucător. Chiar și includerea lui Kevin Spacey în Call of Duty: Advanced Warfare nu a făcut nimic pentru a pune franceză îmbătrânită pe picior cu Bioshock: Infinite Wolfenstein: The New Order în ceea ce privește calitatea intrigii, iar Battlefield nu este diferit.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Intră în Visceral Games, renumit pentru serialul Dead Space și pentru adaptarea lor extrem de subestimată din The Divine Comedy - Dante's Inferno. Speram că Visceral ar putea injecta un pic de profunzime în modul poveste pentru un singur jucător al Battlefield și, până acum, se pare că ei reușesc.

EA Access oferă doar primul episod, dar este un aperitiv consistent, care mă lasă să-mi doresc mai mult. Jucați în rolul lui Nick Mendoza, un detectiv din unitatea de vice din Miami. Jocul începe cu o criză de droguri care a mers prost, iar Frostbite 3 strălucește cu adevărat în acest cadru. Captura de mișcare facială în special este incredibilă, unele dintre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată. Valea misterioasă este eliminată în întregime și face ca personajele să fie imediat simpatice. Asemănător cu primul sezon al lui Breaking Bad, Battlefield: Hardline are loc în retrospectivă. Detectivul Nick Mendoza este în cătușele unui vagon de închisoare, fiind pedepsit de către directorul închisorii pentru că este un polițist strâmb. Jocul se reduce apoi la 3 ani mai devreme și, probabil, restul complotului se învârte în jurul modului în care Nick a ajuns în slammer. Este instantaneu intrigante pentru fanii emisiunilor polițiste precum The Wire sau a unor filme precum Training Day, așteptările mele ca Visceral să ofere la mare atenție aspectul poveștii par bine întemeiate.

Din punct de vedere al gameplay-ului, există elemente care separă Battlefield: Hardline de alte jocuri din serie. Poți să te strecori asupra inamicilor, să-ți arăți insigna de poliție și apoi să-i arestezi, în loc să alergi în jurul armelor aprinse. Anumite segmente vă vor cere să culegeți și să analizați dovezi și să oferiți un context suplimentar pentru misterele pe măsură ce acestea se desfășoară. Nu sunt la fel de profunde precum spune L.A. Noire, dar jucătorii care vin în Battlefield: Hardline se vor aștepta probabil la un împușcător, nu la un joc de puzzle al poliției. Mă trezesc înfometată de următorul episod, care este precedat de un pic de umeraș.

Multiplayer familiar, fără probleme de server

Battlefield: Hardline se simte similar cu Battlefield 4, dar cu câteva avertismente importante. Este puțin probabil să fii ucis de obuze de tancuri și de zgârie-nori care cad în această tranșă, deoarece jocul pune un accent ferm pe lupta la sferturi scurte, deși la o scară mai mare decât Call of Duty. Viteza de mișcare este cu siguranță mai mare decât Battlefield 4, oferindu-i un ușor avantaj într-o senzație mai arcade.

Vehiculele continuă să joace un rol important în luptă și se bucură de o supraviețuire sporită datorită limitărilor lansate de rachete. N̶o̶o̶b̶t̶u̶b̶e̶s̶ Lansatoarele de grenade nu vor ucide jucătorii la fel de ușor ca în Battlefield 4, forțând jucătorii să păstreze muniția pentru utilizarea lor împotriva vehiculelor și clădirilor. Există încă o gamă largă de arme, truse de instrumente și modificări pentru fiecare armă, păstrând acel sentiment de dependență de deblocare la care sunt incredibile de susceptibil. Clasele revin cu funcții similare, medic, inginer, asalt și recunoaștere sunt acum denumite operator, mecanic, executor și, respectiv, profesionist, și fiecare poartă gadget-uri și instrumente noi față de jocurile anterioare - poate cel mai bine, cârligul de luptă și instrumentele de tiroliană.

Battlefield: Hardline oferă 8 moduri de joc pe 9 h, precum și Hotwire și Heist oferă suficientă diferențiere față de Battlefield 4 pentru a fi o alegee utilă. Hotwire pune echipe să captureze și să întrețină vehicule pentru a acumula puncte, ceea ce îi face pe jucători aplecându-se pe ferestre pentru a conduce prin împușcături și a înființa capcane C4 pe drumuri care duc la o ilaritate explozivă. Heist este un mod de tip asalt/apărare care surprinde cu adevărată esența polițiștilor v. tâlhari. Polițiștii trebuie să apere un seif de hoții care invadează, care au sarcina de a fura bunurile înapoi în elicopterul lor de evacuare. Acestea se adaugă modurilor clasice Conquest și Team Deathmatch și diverse altele.

În mod esențial, nu m-am confruntat cu niciuna dintre problemele de server/client predominante în timpul lansării Battlefield 4. În timp ce singurele persoane online în acest moment sunt bune EA Access, până acum a fost o experiență încurajatoare în acest sens.

Câmpul de luptă anualizat?

Există o reacție din ce în ce mai mare împotriva unora dintre francizele mai mari care trec într-un model anual. Assassin's Creed a lansat nu unul, ci două titluri doar anul trecut, iar Assassin's Creed Unity, în special, a fost plin de erori - probabil din cauza testării slabe și a termenelor limitate strânse. Call of Duty a scăzut și în calitate (dar nu puterea de vânzări) de când a devenit o franciză anualizată. Aceste jocuri încă vând sume ridicole (deocamdată), dar dacă coborârea în obscuritate a lui Guitar Hero este ceva de necontestat - anualizarea poate să nu fie o strategie bună pe termen lung.

„Nu înseamnă neapărat că trebuie să anualizăm Battlefield și așa va fi pentru totdeauna."

Vicepreședintele EA Studios Patrick Söderlund a vorbit la E3 anul trecut pentru a sublinia că nu a fost cazul și că Battlefield: Hardline a apărut pur și simplu pentru că Visceral a propus asta. Steve Papoutsis de la Visceral sa întâlnit cu șeful DICE, Karl-Magnus Troedsson, acum trei ani, pentru a declara „Hei, avem o idee”, rezultatul a fost Battlefield: Hardline și, până acum, totul pare pozitiv.

Acum, să sperăm că Battlefield: Hardline este un succes, așa că EA finanțează un alt spațiu mort...

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here