Pregătiți-vă pentru Transformers: Rise of the Dark Spark, care va veni pe Xbox One și 360 pe 24 iunie

Săptămâna viitoare, Xbox One va primi un nou joc frumos și brutal la retail: EA Sports UFC, despre care am aflat multe în timpul conferinței de presă E3 a EA. În săptămâna următoare, vom vedea o lansare care este și mai interesantă pentru acest copil al anilor optzeci – Transformers: Rise of the Dark Spark pentru Xbox One, Xbox 360, PC și console Sony și Nintendo.

Un joc care trece peste misto Cybertronian Transformers din seria de jocuri Fall of Cybertron cu universul filmului Transformers ar fi suficient de interesant de la sine. Dar astăzi, editorul Activision și dezvoltatorul Edge of Reality (producătorii jocului Incredible Hulk din 2008) au îndulcit afacerea dezvăluind noi bonusuri de precomandă de la GameStop și Amazon. Vorbim despre personaje gratuite, poster și o benzi desenate digitale. Citiți mai departe pentru detalii complete despre joc și bonusul de precomandă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O trecere între lumi

După cum am menționat mai sus, Rise of the Dark Spark continuă continuitatea poveștii de stabilitate în Transformers: War for Cybertron și Fall of Cybertron pe Xbox 360 și alte platforme. Aceste jocuri sunt surprinzătoare de bune, mai ales primul cu campania cooperativă. Noul joc vine de la un alt dezvoltator. Sperăm că Edge of Reality va avea un produs de calitate similară, în ciuda unui program de producție care probabil a fost grăbit să coincidă cu lansarea iminentă a noului film.

A apărut un artefact puternic numit Dark Spark, opusul Matricei de Conducere a Autoboților. The Dark Spark creează o punte între realități, aducând laolaltă universul jocului cu cel al filmelor. Acest lucru ar trebui să creeze niște situații interesante pentru fanii Transformers, atât lumea robotică Cybertron, cât și Pământul apărând în același joc pentru prima dată. Sunt cu siguranță entuziasmat să văd Combaticons (care iau forme de vehicul cu tematică militară) și forma lor combinată Bruticus care apar în joc.

Rise of the Dark Spark este un shooter la persoana a treia. Nu numai că jocul oferă mai mult de 40 de Transformers care se pot juca, dar jucătorii pot schimba forma de robot și de vehicul după bunul plac. Trecerea la o mașină vă va permite să vă deplasați prin medii într-un ritm rapid, în timp ce vehicule zburătoare oferă o libertate de mișcare mult mai mare. Mecanismul de transformare și comenzile de fotografii în general clare și oferă serie de jocuri Transformers o senzație solidă.

Escalare și progresie multiplayer

Deși, din păcate, Rise of the Dark Spark nu include campania cooperativă, aduce înapoi modul popular de escaladare al seriei. Escalarea este practic o hoardă cooperantă sau un mod de supraviețuire în care să ajungă la patru jucători online trebuie să se opună unor valori tot mai mortale de inamici. Noi în Escalation sunt structurale de apărare actualizabile (nu spre deosebire de cele din minunatul mod Horde de la Gears of War 3) și Power Foes (șefii) care vor zgudui considerabil lucruri.

Jocul de progrese nou și aduce un sistem de progres. Experiența dobândită în single-player și Escalation se aplică profilului general al jucătorului, la fel ca în Modern Combat 5. Această experiență va debloca noi personaje, arme, obiecte și abilități pentru utilizare în ambele moduri. În acest fel, nu pierdeți nimic dacă rămâneți la modul preferat.

Bonusuri pentru precomandă

Transformers: Rise of the Dark Spark se lansează marți, 24 iunie – chiar înainte de lansarea celui de-al patrulea film Michael Bay pe 27. Precomandă-l de la GameStop și vei primi:

  • Un poster panoramic exclusiv GRATUIT (cantitate limitată, în limita stocului disponibil; numai în magazine)
  • Două bilete gratuite pentru e-Movie Cash (până la o valoare de 20 USD la cinematografe participante din toată țara) pentru TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION, în cinematografe pe 27 iunie (în limita stocului disponibil; codul de la prima expiră 31).07.14).)
  • DLC „Weathered Warrior Pack” – care conține două noi personaje cu jet Cybertronian (THUNDERCRACKER și SKYWARP) pentru utilizare în modul Escalation și două arme noi (Electro Bolter și Glass Gas Cannon) pentru utilizare în modurile de campanie și Escalation.

Precomandă de la Amazon pentru a primi GRATUITĂ o carte de benzi desenate digitale TRANSFORMERS de la IDW Publishing. Clienții pot alege dintr-una dintre cele cinci benzi desenate selectate și le vor primi la livrarea produsului.

Cumpărați de la Walmart și veți primi un cod DLC pentru Stinger, un personaj care este o mașină roșie în noul film și joc în loc de un elicopter verde ca în desenele originale.

Deși bonusurile GameStop sunt cu ușurință cea mai bună ofertă, nu ezitați să ne ajutați precomandând linkurile noastre de afiliat Amazon.

  • Transformers: Rise of the Dark Spark – Xbox One – 59 USD.99 – Amazon Link
  • Transformers: Rise of the Dark Spark – Xbox 360 – 49 USD.99 – Amazon Link

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here