Precomandați aparatele auditive „AirPods Pro” la o reducere până la 50% pentru Black Friday

Vinerea neagră este întotdeauna o oportunitate excelentă de a cumpăra o nouă pereche de căști, dar nu așteptam să vedem o ofertă pentru Olive Pro anul acesta. Dezvăluite recent pe platforma de crowdfunding Indiegogo, The Olive Pro sunt un aparat auditiv 2-în-1 care funcționează atât ca aparate auditive inteligente înregistrate de FDA, cât și câți Bluetooth fără fir și au atins o finanțare de 100% pe Indiegogo doar. 15 minute.

Olive Pro este pe cale să schimbe modul în care auzi lumea din jurul tău și, spre deosebire de multe alte aparate auditive care pot costa mii de dolari, Olive Pro urmează să debuteze la doar 299 USD. Asta pune prețul lor mai mult în gama de căști adevărate wireless, cum ar fi AirPods Pro, și arată, de asemenea, destul de asemănător. Acum, oferă oferte speciale de Black Friday până la 1 decembrie, puteți economisi până la 50% când precomandați Olive Pro la Indiegogo. This ofertă pe durata limitată se poate epuiza mai devreme, așa că asigurați-vă că faceți cumpărături în curând!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Până la 50% reducere

Aparatură auditivă 2-în-1 Olive Pro și căști Bluetooth

Olive Pro sunt aparate auditive 2-în-1 care se dublează ca și Bluetooth. Sunt înregistrate de FDA ca adevărate aparate auditive, dar au un preț asemănător căștilor wireless! În plus, poți economisi până la 50% când preconzi în timpul acestor oferte speciale de Black Friday.

Începând de la 199 USD

  • Vezi pe Indiegogo

Există câteva modalități de cumpărare a Olive Pro și de a economisi în acest weekend, cu cele mai mari economii oferite atunci când cumpărați mai multe din Olive Pro. Când cumpărați o pereche de căști Olive Pro, veți plăti doar 199 USD și veți economisi 100 USD din prețul lor integral. Cu toate acestea, reducere și mai mult atunci când cumpărați două perechi, vă îngrijiți să obțineți pentru doar 349 USD împreună. Oferta finală la Indiegogo vă oferă șansa de a obține trei perechi de Olive Pro pentru 447 USD, economisind 450 USD din MSRP.

Olive Pro sunt cu adevărat diferite de orice aparate auditive care au apărut înaintea lor. folos o aplicație de pe telefon pentru a personaliza sunetul după bunul plac, pentru a ajusta profilul EQ, pentru a activa Modul Auz sau Modul Muzică și multe altele. Oferă o calitate ultra-clară a sunetului, împreună cu anularea automată a zgomotului de fundal și chiar și un microfon încorporat, astfel încât să primească apeluri fără mâini. Acestea durează până la 18 ore cu fiecare încărcare.

Consultați ghidul nostru cu ofertele de Black Friday pentru și mai multe modalități excelente de a economisi în acest weekend.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here