Precomandă noul e-reader Kindle pentru 90 USD și primești 3 luni de Kindle Unlimited gratuit

Amazon tocmai a anunțat a 10-a generație a e-readerului său Kindle și este disponibil pentru precomandă pentru 89 USD.99. Noul Kindle este foarte asemănător cu generațiile anterioare, dar vine cu o lumină, ceea ce l-ar face primul Kindle obișnuit care face acest lucru. Este, de asemenea, cel mai puțin costisitor membru al gamei Amazon Kindle pentru a vă permite să citiți în întuneric.

Efectuarea acestei achiziții vă va oferi și o perioadă de încercare de trei luni pentru Kindle Unlimited, care în mod normal vine doar cu o perioadă de încercare de o lună. Valorificați perioada de încercare printr-un cod care vă va fi trimis prin e-mail după expedierea comenzii pe 10 aprilie. Veți avea la dispoziție 90 de zile pentru a-l activa după ce îl primiți. Serviciul costă de obicei 10 USD pe lună și vă oferă acces gratuit la milioane de cărți. Opțiunile de pe Kindle Unlimited includ totul, de la Harry Potter până la lansări recente până la clasice non-ficțiune. Îl puteți anula oricând cu penalizare zero pentru a evita o reînnoire, dar dacă alegeți să continuați, va începe să vă taxeze 9 USD.99 la o lună după încheierea procesului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Noul Kindle are un afișaj fără strălucire de 167 ppi care funcționează chiar și în lumina directă a soarelui, astfel încât să poți citi oriunde. Puteți evidenția pasaje, căuta definiții, traduce și ajusta dimensiunea textului, totul fără a vă pierde locul. Bateria ține săptămâni, nu ore, așa că o poți lua cu tine fără să-ți faci griji cu privire la o reîncărcare. De asemenea, are Bluetooth încorporat, astfel încât să puteți asculta cărți audio prin Audible atunci când este asociat cu căști sau un difuzor.

Vezi pe Amazon

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here