Revizuirea controlerului PowerA Fusion: un controler Xbox One 'Elite' cu un preț scăzut

Anul trecut, PowerA a lansat controlerul Fusion Pro pentru Xbox One, un controler în stil Elite. Succesorul său, Fusion Controller, tocmai a sosit cu un preț mai mic și un nou design vizual. Cum se compară controlerul Fusion cu alte controlări Xbox în stil Elite? Citiți mai departe pentru a afla!

Vezi pe Amazon

Proiecta

Controlerul Fusion este un controler negru cu fir pentru Xbox One și PC. Are aceeași formă și aspect de bază ca un controler Xbox One standard. Cablul USB nu este detașabil, are o țesătură atractivă gri și neagră și include o înfășurare a cordonului Velcro. Învelișul este mai frumos decât cel ciudat din cauciuc al vechiului controler Fusion Pro.

O altă mare diferență între acesta și predecesorul său este cea a texturilor. Acestea sunt crestături modelate în jurul mânerelor, cu un logo PowerA pe partea din față a fiecărei mânere. Acestea nu se simt nici pe departe la fel de drăguțe ca mânerele texturate moi ale controlerului Elite real. Dar ar trebui să îmbunătățească aderența. Porțiunea fără prindere a spatelui controlerului are o textură hexagonală unică, care servește în primul rând o funcție estetică.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

D-Pad-ul și declanșatoarele controlerului Fusion au un finisaj cromat auriu izbitor. Acest lucru duce la crearea controlului fără a se îndrepta spre luminozitate. Mă tem că cromul va prezenta în cele din urmă uzură, mai ales având în vedere prețul scăzut al controlului.

D-Pad-ul în sine este drăguț și clic. Deși nu se simte la fel de perfect ca cel al Hori Pad Pro, este totuși unul dintre cele mai bune pad-uri direcționale pe care le veți găsi pe un controler terță parte. Declanșatoarele au și un nivel mare de rezistență, făcându-le o plăcere de utilizare. Unul dintre declanșatoarele de pe controlul meu Fusion Pro și-a pierdut în cele din urmă sau parte din capacitatea de răspuns, dar sperăm că acest lucru nu se întâmplă aici.

În ceea ce privește iluminarea, un LED alb sub butonul Xbox se aprinde în timpul utilizării. Se aprinde și o siglă portocalie PowerA situată în partea de sus a feței controlerului – o atingere unică.

Partea de jos a controlerului are un 3.Mufă pentru căști de 5 mm. Ca și în cazul tuturor controlerelor terțe, nu există un port de date, așa că nu puteți utiliza accesoriul Chatpad cu acest controler.

Stick-uri analogie

Controlerul Fusion aduce pe masă o caracteristică semnificativă care îi are lipsea predecesorului său: stick-uri analogice interschimbabile. Sunt incluse trei seturi de stick-uri: stick-uri cu vârfuri supradimensionate, stick-uri în formă de controler Xbox standard și stick-uri convexe în stil PlayStation. Orice bețișoare preferate, au performanțe excelente. Bastoanele PowerA întotdeauna rezistența potrivită.

Bețișoarele interschimbabile sunt găzduite într-o mică tavă de plastic de unică folosință - nu există nicio cutie de transport ca să-ți pere care să obțină controlul Elite. Când le schimbați, asigurați-vă că le împingeți până când faceți un clic audibil. În caz contrar, bețișoarele ar putea cădea în mod neașteptat.

Recuperează că stick-urile Fusion Controller au o formă internă diferită de cea a Elite. Asta înseamnă că nu putem folosi stick-uri Elite cu acest controler, ceea ce este puțin păcat. Poate că Microsoft a impus restricția; Cine știe?

Butoane programabile și blocare declanșatoare

Controlerele Elite și cele mai similare Xbox One au patru butoane programabile, permițând jucătorilor să efectueze diverse funcții fără a-și scoate degetele mari de pe stick-urile analogice. Controlerul Fusion contravine ușor tendința, incluzând doar două butoane programabile, ambele părți din spate a controlerului lângă mânere. Un buton din partea superioară din spate a controlerului se ocupă de sarcinile de programare.

Două butoane ar putea părea un downgrade de la patru, dar gândiți-vă la cât de des ați folosi de fapt mai mult de două butoane suplimentare. Două este pentru nevoile mele în regulă și majoritatea jucătorilor se descurcă cu controlul standard care oricum nu au butoane din spate.

Veți găsi, de asemenea, un comutator de blocare pentru fiecare declanșator pe spatele controlerului. Activarea acestor comutatoare limitează cât de mult poate fi apăsat declanșatorul. Avantajul este că jucătorii pot trage mai rapid în unele jocuri, în special în cele care nu se bazează pe natura analogică a declanșatorilor. Folosesc rar dispozitive de blocare, dar este plăcut să le am.

Linia de jos

Controlerul PowerA Fusion oferă câteva caracteristici și performanțe convingătoare la un preț scăzut de 49 USD.99. Obține un stick analogic interschimbabil, două butoane programabile și dispozitive de blocare a declanșatorului - toate cu un design estetic superior în comparație cu controlul Fusion Pro, mai scump.

Alegerea dintre acesta și Hori Pad Pro cu preț similar nu va fi dificil pentru mulți utilizatori. Stick-urile și declanșatoarele Fusion Controller sunt cu multe superioare, dacă D-Pad-ul său nu poate concura. S-ar putea să cumpărați Hori pentru jocuri de lup și 2D, dar majoritatea jocurilor vor juca mai bine cu Fusion. Este o alternativă puternică și accesibilă la controlul Elite, mult mai scump.

4 din 5

Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here