Sondaj – Ce părere despre noua opțiune de culoare Windows 10 pentru barele de titlu?

Ei bine, primești ceea ce ceri, așa cum îi place unui părinte să le spună copiilor. Acesta este cazul de astăzi cu Windows 10 build 10525 lansat astăzi pentru Windows Insiders pe Fast Ring. În demonstrația noastră practică, v-am arătat cum activarea opțiunilor de culoare în Windows 10 sub Setări adaugă culoare în bara de titlu a aplicației.

Utilizatorii s-au exprimat destul de mult cu privire la blândețea cu barele de titlu albe implicite pentru aplicații. Acestea sunt spuse, dezvoltatorii și pot personaliza propria bară de titlu, similar cu modul în care să arate Tweetium Fitbit. Acum, totuși, utilizatorii pot avea culoarea accentului să se potrivească cu bara de titlu din sistem și din aplicațiile terță parte.

Personalizarea barei de titlu nu este nimic nou, deoarece chiar și Windows 7 avea câteva opțiuni robuste. Mai mult, aceasta poate fi problema. Utilizatorii au o alegere de culoare și nu pot alege o culoare pentru bara de titlu, lăsând accentul de sistem unul separat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Până acum, reacțiile utilizatorilor de pe rețelele sociale și comentariile prin amestecate la schimbare.

Aceasta înseamnă că este timpul pentru un sondaj!

Vă place opțiunea de culoare pentru barele de titlu în Windows 10?

Dacă utilizați build 10525, vă place noua culoare de accent din bara de titlu? Spuneți-ne și spuneți-ne în comentarii cum l-ați îmbunătățit.

Dacă utilizați aplicația noastră, glisați spre dreapta și alegeți Afișați în Browser pentru a lua sondajul pe site.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here