Recomandare podcast — Să ascultăm: Muzica jocurilor video joacă hiturile”,

Sursa: Shady Pines Radio

Muzica jocurilor video este la fel de esențială în multe feluri pentru moștenirea jocurilor video pe cât poate fi povestea și jocul. Cu toate acestea, adesea rămâne în urmă în favoarea vorbirii despre unele dintre elementele mai strălucitoare.

Shady Pines Radio, un post de radio local din Portland, care a început în timpul pandemiei, are o nouă emisiune în rețeaua sa numită Let's Listen: Videogame Music (nu sunt de acord cu acea scriere a jocului video, dar acesta este un subiect). pentru un alt articol), și este o modalitate grozavă de a aprecia muzica jocurilor video, indiferent dacă sunteți interesat de factorul nostalgie sau doar doriți să vă bucurați de niște melodii bune.

Formatul său este ușor diferit față de alte podcasturi. Este în parte emisiune radio muzicală și în parte podcast de discuții. Gazda, DJ-J-RAD, cântă o melodie și apoi el și un invitat vorbesc despre de ce funcționează și cum a funcționat în contextul jocului. Într-un episod despre jocurile Zelda, au vorbit despre nostalgia Nintendo, evoluția muzicii Zelda și multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deci, dacă doriți să ascultați muzică de jocuri video și să ascultați oamenii discutând despre jocuri, acesta este un mod distractiv de a face asta.

Puteți asculta Let's Listen: Videogame Music pe site-ul web al postului de radio Shady Pines. Emisiunea este difuzată în direct duminica de la 15-16.m. PST sau puteți asculta arhiva emisiunii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here