Puneți-vă în buzunar Surface Duo în această casă Noreve super personalizabilă

Sursa: Noreve

Ce trebuie sa stii

  • Noreve are o nouă husă din piele disponibilă pentru Surface Duo.
  • Husa este foarte personalizabila, cu diferite finisaje din piele, fante, gravuri si multe altele.
  • Husa din piele Noreve pentru Surface Duo este disponibilă acum la 49 USD.

Surface Duo vede treptat că mai multe accesorii ajung pe piață, iar Noreve este una dintre cele mai recente companii care au ajuns la bord. Compania are acum o husă din piele personalizabilă disponibilă pentru telefonul pliabil la Microsoft, cu o mulțime de finisaje oferite.

Husa din piele este diferită de o husă, permițându-vă să vă trageți Duo-ul atunci când nu folosiți. Noreve este cunoscut pentru realizarea unor accesorii din piele de înaltă calitate, cu o varietate de finisaje diferite, iar asta nu este diferit aici. alege dintre pielea matlasată sau nematlasată, împreună cu diferite granule, sintetice, vegane și alte opțiuni.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dincolo de diferite tipuri și finisaje de piele, puteți adăuga, de asemenea, lucruri precum sloturi pentru carduri și mânere în hușă. Există opțiunea pentru o clemă pentru curea, un suport pentru colier și, de asemenea, gravare. Desigur, există și o mulțime de opțiuni de culori diferite.

Husă din piele Noreve pentru Surface Duo pornește de la aproximativ 49 USD pentru versiunea din piele sintetică fără bibelouri. Totuși, asta poate merge rapid la nord de 100 USD, în funcție de ceea ce poate.

Husă din piele Noreve Surface Duo

Accesoriile high-end din piele Noreve sunt acum disponibile pentru Surface Duo. Husa din pielea oferă un loc în care să vă ascundeți Duo-ul atunci când nu îl folosiți, adăugând o protecție elegantă.

  • De la 49 USD la Noreve

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here