PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) primește în sfârșit harta „Miramar” pe Xbox One

Astăzi, PUBG Corp. a anunțat că harta mult așteptată „Miramar” a fost în sfârșit disponibilă pentru PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) pe Xbox One. Împreună cu hartă vine o varietate de arme și vehicule noi. Există, de asemenea, multe remedieri care îngrijesc optimizarea și stabilitatea în întreaga experiență Xbox Game Preview.

Miramar, harta cu tematică în deșert presărată de orașe mari și dense, dealuri stâncoase și întinderi larg deschise adaugă un nou scenariu de joc Battle Royale. Noua hartă aduce cu ea o gamă largă de arme, inclusiv revolverul R45, pușca cu pârghie Win94 și pușca tăiată. În cele din urmă, o camionetă cu șase locuri și o camionetă off-road sunt două vehicule special concepute pentru terenuri deșertice.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu ar fi PUBG fără cosmetice, iar astăzi jucătorii pot cumpăra râvnitul Trening Golden. Să presupunem că galbenul nu este culoarea ta preferată. Pe lângă treningul de aur, echipa lansează pachetul de set de instructor care include o cămașă portocalie, pantaloni scurți și pălărie de camuflaj. Fiecare pachet costă 4 USD.99 pe Microsoft Store.

PUBG este un shooter pentru ultimul om care este dezvoltat cu ajutorul feedback-ului comunității. Începând cu absolut nimic, jucătorii trebuie să lupte pentru a găsi arme și provizii într-o luptă pentru a fi singurul în viață. PUBG este un titlu surprinzător de realist și de înaltă tensiune, plasat pe o insulă masivă. Asigurați-vă că verificați jocul dacă vă place experiențe competitive multiplayer.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store
  • Vezi la Green Man Gaming

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here