Recenzie Plantronics RIG 500 PRO Esports Edition: Cucerește elementele de bază (și mai mult)

Plantronics este un producător renumit de căști cu unele dintre cele mai bune căști disponibile. Compania și-a dublat acum atenția cu produse de calitate esports cu noi căști RIG 500 PRO Esports Edition. Dar este ceva ce ai vrea să folosești și acasă? Hai să aruncăm o privire.

Un candidat solid

Căști de gaming Plantronics RIG 500 Pro Esports

150 USD

Concluzie: Îi lipsesc unele dintre clopote și fluiere, dar oferă elemente de bază într-un mod mare.

Pro:

  • Una dintre cele mai confortabile căști.
  • Sunet satisfăcător.
  • Construcție robustă.

Contra:

  • Lipsesc caracteristici pentru preț.
  • Vezi la Best Buy

Ce vă va plăcea la RIG 500 Pro

Căștile RIG 500 Pro esports ar putea fi cele mai confortabile căști pe care le-am folosit vreodată. Cu doar 23 de grame, RIG 500 Pro plutește literalmente pe craniul tău, datorită 3 curelei sale plutitoare. Designul său modular vă permite să mutați căștile pentru urechi în sus și în jos în raport cu bentita pe cap în timp ce căutați potrivirea perfectă, scăpând aproape complet din calea dvs.

Categorie Spec
Raspuns in frecventa 20 Hz până la 20.000 Hz
Greutate 323 de grame
Conexiune 3.5mm
Difuzoare Neodim de 50 mm
Sunet ambiental Cod Dolby Atmos inclus
Caracteristici Buton unic de control al volumului pentru PS4 și Xbox One
Opțiuni suplimentare pentru cupe
Microfon flip-to-mute
Preț 149 USD.99

Fiind un set cu cască mai scump, puteți aștepta la mai multe convenții de design premium, iar Plantronics oferă în acest domeniu. Cureaua pentru cap este fabricată din oțel și, în timp ce alte căști pe care le-am folosit cad într-o capcană de a conduce sunetul nedorit atunci când folosesc metal în designul lor, Plantronics ocolește orice probleme potențiale, păstrând căștile pentru urechi separate de părţile metalice.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Puține căști pe care le-am folosit se simt atât de bine în mână. Căștile pentru urechi folosesc, de asemenea, metal, scobit și ca o cușcă pentru a reduce greutatea, protejând în același timp difuzoarele împotriva. Acest set cu cască nu este delicat și delicat; este industrial, aproape de stil militar în prezentarea sa. Arată grozav, combinând modele din fibră de carbon cu metal periat, atât cu materiale plastice negre lucioase, cât și mat.

Ediția Esports include în cutie atât cât din material textil, cât și din piele. Ambele sunt de înaltă calitate și vă vor servi bine capul.

Când vine vorba de sunet, acest set de căști este, de asemenea, solid, oferind un sunet bogat și tactil în fiecare gamă. Aceste drivere mari de 50 mm oferă cu adevărat o experiență bine reglată, fără distorsiuni, chiar și la cele mai mari volum.

RIG 500 Pro nu are 7.1 soluție surround, dar vine cu un cod Dolby Atmos în cutie, care este aproape la fel de bun, dacă nu mai bun, în jocurile care acceptă Atmos direct. Din păcate, numărul de jocuri care acceptă. Cu Atmos, scena sonoră se extinde exponențial, creând o experiență mult mai bogată și mult mai dinamică.

Un alt aspect la care excelează RIG 500 Pro este sunetul microfonului. Aceasta este adesea o zonă neglijată de căștile de gaming, dar, în calitate de căști „de sport”, nu este ceva pe care Plantronics și-ar permite să-l ieftinească. Din fericire, nu a făcut-o. Microfonul sună foarte clar atât pe Xbox Live, cât și pe alte servicii de chat vocal și, deși sunt acele comunicații de semnătură „fuzz” care te-ar putea împiedica să-l folosești ca podcast sau microfon pentru crearea de conținut, te vei servi. în chat-ul de petrecere. , anulând bine zgomotul de fundal.

Acesta este un set cu cască excelent la fiecare nivel, dar nu este perfect.

Ce nu vă va plăcea la RIG 500 Pro

Nu sunt un mare fan al dependentei Plantronics de Dolby Atmos, având în vedere foarte puține jocuri acceptă corect algoritmul surround pe Xbox One. Experiența stereo este grozavă, dar virtuală 7.1 asistență ar fi putut mări acest set cu cască mai puțin sus pentru calități captivante.

De asemenea, merită remarcat faptul că acest set cu cască poate fi destul de zgomotos pentru cei din camera cu tine. Dacă scopul tău este să izolați jocul și conversația audio de la alte persoane care s-ar putea afla în cameră, aceasta nu este căștile pentru dvs.

De asemenea, trebuie să mă plâng încă o dată de lipsa monitorizării microfonului. Unele dintre competițiile de sport pe care le-am văzut că au căști fără monitorizare folosesc Astro MixAmps pentru a injecta feedback de comunicații, ceea ce ați putea spune că împiedică RIG 500 să fie pachetul de esports „complet”. Soluția software de monitorizare a microfonului Xbox One este pur și simplu prea silentioasă. Dacă nu sunteți un fan al feedback-ului de monitorizare a microfonului (unde puteți auzi vorbind la comunicații), aceasta nu va fi o problemă.

Gânduri finale despre Plantronics RIG 500 Pro Esports Edition

RIG 500 Pro este un set cu cască exemplar care satisface la fiecare nivel. Este greu să consideri că acesta este un pachet esport „complet” cu monitorizarea microfonului lipsă, dar este ușor de adăugat cu un controler audio, care, cel mai probabil, ar fi disponibil oricum într-un turneu.

În ceea ce privește utilizarea acasă, căștile sunt destul de zgomotoase pentru cei care îngrijesc ascultă în jurul tău, dar calitatea audio este echilibrată și clară, cu o experiență excelentă cu microfon. Cablurile plate fără încurcături, microfonul flip-to-mute și comenzile unice ale microfonului în linie arată, de asemenea, o atenție deosebită la detalii.

4 din 5

Pentru utilizatorii casnici, probabil că există mai multe căști cu funcții complete de cumpărare în acest interval de preț, cum ar fi RIG 800LX de la Plantronics, care este wireless, sau Stealth 700 de la Turtle Beach, care are feedback audio de monitorizare a microfonului. și Bluetooth. În ceea ce privește elementele de bază - confort, construcție și sunet - acest set cu cască este bine.

Vezi la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here