Planet Zoo primește un nou trailer de joc care evidențiază biomul Savanna”,

Ce trebuie sa stii

  • Planet Zoo este un joc de simulare a grădinii zoologice.
  • Biomul Savanna este o nouă temă a subcontinentului indian.
  • Planet Zoo apare în luna noiembrie pentru PC.

Un succesor spiritual al Zoo Tycoon, Planet Zoo tocmai a primit primul său videoclip extins de joc care prezintă noul său biom Savanna, o temă subcontinentului indian. Jucătorii vor putea să creeze habitate complicate și să își gestioneze grădinile zoologice așa cum cred ei de cuviință. Asigurați-vă că păstrați acele animale fericite și îngrijite și totul va fi bine.

Construiește o lume pentru animale sălbatice în Planet Zoo, simulatorul de grădină zoologică suprem, cu animale vii autentice care gândesc, simt și explorează lumea pe care o creezi în jurul lor. Experimentați o campanie care trec pe glob sau lăsați-vă imaginația să zboare în libertatea modului Sandbox. Creați habitate unice și peisaje vaste, luați decizii mari și alegeri semnificative și hrăniți-vă animalele în timp ce construiți și gestionați cele mai sălbatice grădini zoologice din lume.

Planet Zoo va fi lansat pentru PC pe 5 noiembrie 2019.

Regele junglei

Planeta Zoo

O lume nouă de creat și explorat

Fanaticii Zoo Tycoon se vor simți ca acasă în Planet Zoo, cel mai nou joc de simulare din evoluțiile Frontier. Mai mare și mai bună ca niciodată, Planet Zoo vă permite să creați cele mai detaliate habitate de până acum și vizează cea mai mare imersiune posibilă pentru un simulator de grădină zoologică.

  • 45 USD la Steam

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here