Capcană! - Revizuire

Prima expunere a multor jucători mai tineri la Pitfall! a venit de la titlul de consolă Marvel Ultimate Alliance, care a prezentat o capcană! mini joc. Dar Capcană! și-a început viața în 1982 pe Atari 2600. Produs al unui singur dezvoltator Activision, David Crane, a vândut peste 4 milioane de exemplare și a explodat Activision la celebritate. Acum, dezvoltatorul Krome și editorul Microsoft Game Studios aduc „Toamna”! Pentru Windows Phone, atât ca titlu Xbox Live, cât și Game Room. Este mai potrivit pentru jocul pe dispozitivul mobil decât vechiul Asteroids Deluxe?? da!

Capcană! îl joacă pe aventurierul Pitfall Harry. Sprite-ul său era format din patru culori separate pe o platformă în care majoritatea sprite-urilor au fost făcute doar din una sau două culori. Surplusul de culori al lui Harry a produs un efect atât de realist la acea vreme, mulți oameni au crezut că o ființă umană reală a rămas cumva prinsă în cartușul lor de joc. Datorită tehnologiei computerizate moderne, știm acum că nu a fost cazul, dar Harry păstrează încă un anumit farmec vizual după toți aceștia.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Apucă-te de o viață de vie și treci pe lângă salt pentru recenzia noastră completă!

Rumble în junglă

Sarcina lui Pitfall Harry este să caute 32 de comori într-o junglă masivă formată din 255 de ecrane unice. Jungla se înfășoară în jurul ei, ceea ce înseamnă că, dacă ieși din ecranul unul din stânga, vei ajunge la ecranul 255, iar îndreptarea spre dreapta de la 255 te duce înapoi la unul. Multe gropi și scări duc la subteranul mereu prezent, care oferă o mulțime de oportunități de scurtătură. Călătorind cu un ecran în subteran, trece peste 3 ecrane deasupra solului. Deoarece întregul joc este cronometrat, va trebui să vă îndreptați de mai multe ori pentru a prinde cea mai mare posibilitate.

Toți te vor lua!

Explorarea acestei jungle nu este o plimbare în parc. Fiecare. singur. ecranul este plin de pericole.  Pe partea mai puțin amenințătoare, butoaiele - atât staționare, cât și rulante - scade scorul când sunt atinse (începeți cu 2000 de puncte).

Acestea nu sunt nimic în comparație cu celelalte pericole, toate care îl pot ucide pe Harry instantaneu. Șerpii și focul nu se mișcă, așa că pot fi evitate destul de ușor printr-un salt. Scorpionii locuiesc sub pământ și trebuie săriți cu atenție peste – detectarea coliziunilor lor este prea strictă după placul meu. Gropile de gudron și nisipurile mișcătoare pot fi traversate legănându-se dintr-o viață de vie. Gropile care dispar îi cer lui Harry să sprinteze pe ecran în momentele sigure.

Cel mai periculos pericol dintre toate este un corp de apă plin cu trei crocodili. Nu le numi aligatori sau se enervează cu adevărat. Acești crocogatori stau într-un singur loc, deschizând și închizând fălcile. Când gurile sunt închise, Harry poate merge atât de-a lungul capului, cât și de-a lungul gurii. Dar, de îndată ce se deschid, doar capul este de siguranță să stai pe el.

Salturile perfecte de pixeli și micile ajustări ale poziției în picioare a lui Harry sunt dificile pe Windows Phone din cauza lipsei unui stick de control fizic. Mi-a luat puțin timp, dar am învățat să sar pe primul aligator când sunt închis gura și apoi să sar imediat la următorul aligator, de obicei aterizează în siguranță pe capul lui. Când al doilea aligator închide capcana, mă întorceam puțin pe gura lui, apoi săream la treilea alligator și speram imediat să ajung la pământ sigur de acolo. Există gropi de aligatori la două sau trei ecrane de poziția de pornire, așa că este o idee bună să exersați să le traversați pentru o viață înainte de a face încercări serioase de joc.

Joystick-urile virtuale și tu

Caderea! Are comenzi foarte simple: un stick de control cu ​​​​8 direcții pe ecran și un singur buton de salt. Este mult mai ușor să gestionezi un singur buton de acțiune virtuală decât să spunem cele trei butoane ale Asteroids Deluxe. Totuși, fapt că degetul mare stânga nu se resetează în mod natural la o poziție neutră, așa cum ar face-o pe un controler fizic, face ca mișcarea de precizie să fie mai mult o provocare decât în ​​​​original. Capcană!stick-ul lui rămâne într-o poziție fixă ​​​​– mă întreb dacă lăsarea jucătorului să atingă oriunde nu ar fi ușurat lucrurile. Da, există și comenzi opționale de înclinare, care sunt la fel de lipsit de valoare pe cât te-ai aștepta.

O aventură grea

Am mai spus-o și o voi spune din nou, nu cred că jocurile mobile ar trebui să fie prea provocatoare. Jucătorii au adesea mai puțin timp pentru a se dedica jocurilor individuale și se pot confrunta cu mult mai multe distrageri de mediu decât acasă. Golul din Pitfall! este să strângi cât mai multe dintre cele 32 de comori posibil în limita de timp de 20 de minute și cele trei vieți alocate. Nu există vieți suplimentare și moartea potențială nu este niciodată la mai mult de unul sau două ecrane distanță.

Este posibil să joci o capcană perfectă! joc prin rezervărea tuturor celor 32 de comori dintr-o singură mișcare pe Windows Phone? Sigur, dar este foarte putin probabil. Capcană! este destul de greu cu un controler fizic. Dar am reușit să obțin suficiente puncte pentru a câștiga medalia de aur după o oră sau două de antrenament. Așa că jocul pentru perfecțiune a fost eliminat, dar jocul pentru distracție funcționează bine.

Medalii

Datorită magiei din Game Room, Pitfall! are trei categorii de medalii pe care să le câștige jucătorii, fiecare cu soiuri de bronz, argint și aur. Este nevoie de 20.000 de puncte pentru a câștiga medalia de aur, ceea ce este destul de fezabil după puțină practică. Medalia de aur supraviețuitor cere jucătorilor să supraviețuiască întregului joc de 20 de minute - o simplă simplitate, deoarece poți să nemișcă la primul ecran timp de 20 de minute. Versiunile Xbox 360 și PC-ul necesită intrarea jucătorului la câteva secunde, dar nu aici, Slavă Domnului. Jucați jocul timp de 120 de minute în total (din nou, nu trebuie să vă mișcați în timpul sesiunilor de 20 de minute) pentru a obține a treia medalie de aur. Obține toate cele 3 aurii și vei obține 3 realizări strălucitoare.

Aceleași realizări vechi

Vorbind despre realizări Xbox Live, titlurile Game Room au toate 9 realizări identice și o unică. Capcană!Noua realizare a lui solo, The Swinger, este câștigată cu ușurință prin balansarea pe o viață de viață de 10 ori într-un joc. Singurul Realizarea provocatoare este Gold Rush, acordată prin câștigarea a 3 medalii de aur.  Din nou, acea medalie de aur va necesita ceva antrenament.

Bunătatea camerei de jocuri

Capcană! fanii vor fi încântați de prezentare standard excelentă din Game Room. Meniul principal are un Atari 2600 3D și un joystick. Aceasta este copilăria multor jucători, distilat în formă poligonală.  Îmbunătățind și mai mult iluzia, un televizor de modă veche se învecinează cu ecranul în timpul jocului. Desigur, jucătorii pot alege să renunțe la granită și să întindă Pitfall!Afișarea pentru a umple ecranul Windows Phone. În sfârșit, Capcană! include prieteni și clasamente globale care sunt partajate pe Windows Phone, Xbox 360 și PC.

Impresie generală

Întotdeauna mi-am dorit să dau Pitfall! o lovitură serioasă și versiunea mobilă mi-a oferit ocazia perfectă. Jocurile cu platforme au avansat foarte mult din 1982, dar Pitfall! are suficientă mecanică de bază pentru a fi distractiv chiar și acum. Grafica strălucitoare cu un farmec iar jungla simte cu adevărat vastă se realizează retro, ecrane și provocări. Nu este surprinzător că Pitfall! a dat naștere mai multor continuare și chiar o serie de desene animate din 1983.

Singura întrebare pentru pasionații de jocuri retro ar trebui să fie care să vă îngrijească versiunea de Pitfall! o ridica. Dacă ești serios să joci jocul, cred că versiunea Xbox 360/PC Game Room este probabil cea mai bună alegere. Costă la fel (240 Microsoft Points/$3) și poți folosi un controler fizic. Comenzile ecranului tactil ale versiunii mobile adaugă un pic de provocare care nu este prezentă în versiunile pentru consolare, complicând rulările cu scoruri mari. Totuși, capcană! pe Windows Phone sunt propriile realizări și puteți juca oriunde. Nici asta nu este o propunere rea.

Capcană! costă 2 dolari.99 - la fel ca fiecare titlu Game Room și are o probă gratuită. găsiți această comoară istorică a jocurilor de noroc aici (link Zune) pe Marketplace.

Capcană! hartă, manual de instrucțiuni, patch și imagini publicitare, prin amabilitatea lui Pitfall Harry's Lost Video Game Cavern.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here