Capcană! acum disponibil pe Xbox Live. Ești destul de mare ca să-l apreciezi?

Ni s-a spus inițial că două titluri Game Room, Asteroids Deluxe și Pitfall!, au venit pe Xbox Live pe 20 aprilie. Data s-a rostogolit și Capcană! nu era de văzut nicăieri, frângându-mi inima fragilă de jucător. Mă pot opri din plâns de lacrimi de acum, deoarece Pitfall este în sfârșit disponibil pe Marketplace.

Capcană! a fost inițial un joc Atari 2600 de la Activision. A fost un succes uriaș în 1982 datorită în mare parte graficii sale inovatoare. Personajul principal, Pitfall Harry, este alcătuit din 4 culori unice, un nivel de detaliu atât de uimitor - cred - le dădea copiilor sângerări nazale. Harry trebuie să fugă, să se leagă din viață și să sără peste gurile aligatorului pe 255 de ecrane unice în timp ce caută 32 de comori pierdute. Capcană! este o aventură atât de interesantă. Activision a trebuit să includă în mod legal un semn de exclamare în pentru a nu surprinde fatal oamenii cu minunatia sa.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fiind un titlu Game Room, Pitfall! include o recreare 3D a unei console Atari 2600, date istorice și instrucțiuni detaliate, prieteni și global clasamente și 10 realizări.

aceasta oferă această porțiune din istoricul jocurilor pe platformă pentru 2 USD.99 sau încercați versiunea de încercare gratuită. Luați-l aici (link Zune) pe Marketplace.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here