A Pirate's Life: Colaborarea masivă a Pirates of the Caribbean a Sea of ​​​​Thieves este în direct

Sursa: Xbox

Cea mai recentă și cea mai ambițioasă actualizare Sea of ​​​​Thieves este acum live pe Xbox și PC, aducând universul Piraților din Caraibe în joc.

Uriașa actualizae „Sea of ​​​​ ​​Thieves: A Pirate's Life” include grămezi de noi caracteristici ale poveștii, noi inamici de luptă, nu cosmetice de deblocat și multe altele, și o poți lua gratuit chiar acum la pachet cu o actualizare a titlului prin Microsoft Store.

A Pirate's Life aduce în joc personaje celebre din universul Piraților din Caraibe, cu o poveste originală în care jucătorii vânează infama navă Black Pearl. Există, de asemenea, o listă considerabilă de note de patch-uri pentru actualizare, care detaliază unele dintre noile funcții ale sezonului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

  • Noile produse cosmetice din sezonul trei pentru a lucra și a debloca
  • Articole noi în magazinul de cosmetice premium Pirate's Emporium
  • „Încercări” provocatoare pentru a vă accelera progresul în sezonul trei
  • Fantome, crabi inamici giganți, sirene și alți inamici noi
  • Noi locații și o nouă „aventură cinematografică” cu căpitanul Jack Sparrow.

Sea of ​​​​Thieves este disponibil pe Steam și în Microsoft Store pentru Xbox și PC și face parte și din Xbox Game Pass, făcând accesul pe web și prin Android.

A Pirate's Life este de departe cea mai mare și cea mai ambițioasă actualizare a Sea of ​​​​Thieves, prezentând extinderea lui Rare și IP-ul în sine ca o forță care trebuie luată în considerare. Sea of ​​​​ ​​Thieves continuă să impresioneze prin valorile sale de implicare pe Xbox și grafice de vânzări pe Steam, deoarece jocul continuă să sfideze acele scoruri de revizuire timpurii din perioada de lansare pentru a deveni dintre cele mai bune jocuri Xbox de acolo. Rare are cu adevărat ceva special cu Sea of ​​​​Thieves și continuă să se îmbunătățească.

Viața unui pirat

Sea of ​​Thieves

Eliberează krakenul

Rare's Sea of ​​​​Thieves merge din ce în ce mai puternic, cu un parteneriat fără precedent cu Disney, care aduce universul Piraților din Caraibe direct în joc.

  • 40 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here