Tur foto: Căutăm reduceri pentru Surface la Conferința pentru parteneri la nivel mondial a Microsoft

Microsoft's Worldwide Partner Conference 2013 (abreviată ca WPC, a nu fi confundată cu Windows Phone Central) are loc în prezent la spațiosul George R. Centrul de convenții Brown din Houston, TX. Evenimentul anual se concentrează pe afacerile IT și Enterprise ale Microsoft, permițând companiilor desemnate ca parteneri Microsoft să se reunească pentru a învăța, a crea rețele și multe altele.

Cu săptămâni în urmă, am raportat că Microsoft va pune la câteva dintre următoarele participanți la WPC 2013 tabletele sale Surface Pro și RT la prețuri reduse drastic. Ei bine, să nu se spună niciodată că nu urmăm știrile noastre. Editorul tău prietenos de jocuri de cartier s-a oprit în primele două zile ale evenimentului și a pus la încercare oferta de reducere. Aflați dacă am reușit și vedeți o mulțime de fotografii din emisiune după pauză!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Căutarea pentru suprafață


Acest semn uriaș a salutat vizitatorii când au ajuns la etajul doi.

O scurtă recapitulare a ofertelor de reducere. la 99 USD (prețul inițial: 599) în timpul evenimentului. Aceasta este o reducere masivă și, după cum vă puteți imagina, aproape toți cei 20.000 de participanți au profit de aceasta sau intenționează să facă.

Pentru a cumpăra suprafață sau două la preț ieftin, participa la spectacol trebuie să se alinieze la etajul doi al centrului de convenții și să aștepte să fie escortați la primul etaj de către angajații Microsoft. Având în vedere că mii oameni se califică pentru oferta Surface, liniile pe care le-am văzut s-au întins incredibil de departe.

Luni am intrat în coadă de îndată ce s-a deschis la prânz, sărind peste prânz pentru a grăbi, sperăm, procesul de cumpărare. N-am ajuns jos până la 15:00! Am jucat NBA Jam și m-am uitat la King of the Hill pe telefon pentru a trece timpul la coadă. Înțeleg că Microsoft a stabilit marți o linie de presă separată pentru a elibera jurnaliștii pentru povești și altele, dar asta nu l-a ajutat pe acest biet jockey de mașină de scris.

După ce am ajuns la râvnita linie de la parter, am intrat în sfârșit în Microsoft Store special configurat pentru eveniment. Magazinul are zone de lounge amenajate în care vizitatorii se pot juca cu tabletele Surface (așa cum se arată în partea de sus), notebook-uri Windows 8 și telefoane Windows în timpul liber. Cel mai important, ghișeele de vânzări sunt gestionate de angajați cu normă întreagă din Microsoft Store. Casiera care m-a ajutat este de fapt un cititor dedicat al site-ului nostru!

Rezultatul final: am reușit să cumpăr o tabletă Surface Pro și RT pentru mine, pe care o să-ți folosești pentru acoperirea jocurilor Windows 8. Și am deja câteva recenzii de accesorii Surface aliniate pentru săptămâna aceasta și următoarea!

Tur rapid al WPC 2013

Participanții au putut degusta fiecare dispozitiv actual Windows Phone 8 la standul Windows Phone.

Standul Acer a prezentat noua lor tableta Iconia W3 de 8 inci cu Windows 8.

Acești dansatori au promovat software-ul Microsoft de mesagerie instantanee Lync, axat pe întreprinderi.

Evan Brosard și Zachary Nawar (elevi de programare la liceul Kentwood din Covington, WA) au creat acest joc trivia Microsoft bazat pe jocul arcade clasic Missile Command folosind XNA și C#.

Toți cei care lucrează la standul Office purtau pălării de cowboy, așa cum facem noi, texanii, în fiecare oră de veghe și chiar și în timp ce dormim.

O mare varietate de națiuni au fost reprezentate de aceste saloane regionale.

Standul Windows 8 a găzduit-o gamă largă de tablete, notebook-uri și PC-uri.

Partenerii Microsoft ar putea organiza întâlniri în vasta zonă WPC Connect Purple.

Poate că nu suntem cu toții parteneri Microsoft, dar cu toții iubim Microsoft.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here