Phoenix Point: Behemoth Edition anunțat pentru Xbox, lansarea în octombrie. 1, 2021

Sursa: Jocuri cu instantanee

Ce trebuie sa stii

 • Phoenix Point este un excelent joc de strategie pe rând, disponibil în prezent pe PC și Xbox Game Pass pentru PC.
 • Astăzi, Snapshot Games și Prime Matter au anunțat Phoenix Point: Behemoth Edition ca prima incursiune pe consolă a jocului.
 • Colecția va include optimizări ale consolei, toate DLC-urile și conținutul existent și o actualizare gratuită de generație curentă după lansare.
 • Phoenix Point: Behemoth Collection sosește pe Xbox și PlayStation în octombrie. 1, 2021.

De la creatorii XCOM a fost un alt joc fantastic de strategie pe ture cu Phoenix Point, care este disponibil în prezent pe mai multe platforme de PC (și prin Xbox Game Pass pentru PC), dar până acum a lipsit pe platformele de consolă. Astăzi, Snapshot Games și Prime Matter au confirmat că acest lucru se va schimba odată cu anunțul Phoenix Point: Behemoth Edition, care sosește pe Xbox și PlayStation la sfârșitul acestui an, în octombrie. 1, 2021. consulta trailerul anunțului și poți citi mai multe mai jos.

Phoenix Point: Behemoth Edition este același joc de strategie pe care toată lumea îl cunoaște și îl iubește, dar portat cu atenție pe consolele Xbox și PlayStation. Aceasta înseamnă că jucătorii vor prelua comanda unui efort de ultimă oră pentru a salva dragele rămase ale umanității de o amenințare extraterestră agresivă, dar cu o serie de caracteristici specifice Behemoth Edition, inclusiv:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

 • S-a actualizat UI și suport pentru controler pentru console
 • Nenumărate îmbunătățiri ale calității vieții și actualizări conduse ale comunității de la Phoenix Point pe PC
 • O actualizare gratuită de generație curentă pentru Xbox Series X, Xbox Series S și PS5 după lansare
 • Fiecare DLC Phoenix Point până în prezent, inclusiv „Blood and Titanium”, „Legacy of the Ancients”, „Fastering Skies”, pachet de arme DLC și multe altele
 • Următorul DLC „Corrupted Horizons”, care se lansează pe PC în aceeași zi

Nu avem încă toate informațiile pentru Phoenix Point: Behemoth Edition, în afara platformei către care se îndreaptă și date de lansare. Nu știm cât va costa colecția, informații despre precomandă sau dacă Phoenix Point: Behemoth Edition va fi disponibil prin Xbox Game Pass pe consolă precum și omologul său PC. Va trebui să așteptăm ceva timp pentru a afla mai multe despre această completare interesantă la cele mai bune jocuri de strategie Xbox.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here