Phil Spencer: Bethesda a face parte din Xbox înseamnă a oferi jocuri exclusive „unde există Game Pass”

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • O masă rotundă de astăzi sa concentrat pe Bethesda să devină parte din Xbox.
  • În timpul transmisiei live, șeful Xbox Phil Spencer a vorbit despre exclusivitatea jocurilor de la Bethesda Softworks.
  • Spencer a explicat că vor exista obligații contractuale, dar că Bethesda oferă jocuri exclusive pe platformele "unde există Game Pass."

În timpul discuției de astăzi pentru Xbox și Bethesda, a apărut din nou subiectul exclusivității în jurul jocurilor Bethesda Softworks. Deși sa abținut din nou să menționeze numere exacte, șeful Xbox Phil Spencer a remarcat că există anumite obligații contractuale pentru ca titlurile să vină în continuare pe alte platforme, făcând referire, fără îndoială, la Deathloop și Ghostwire: Tokyo, care sunt exclusiv cronometrate ale. consolei PS5.

În afara acestor excepții contractuale, Spencer a oferit o declarație care pare destul de clară înainte."...dacă sunteți client Xbox, lucrul pe care vreau să-l știți că este vorba despre a vă oferi jocuri exclusive grozave, care sunt livrate pe platformele unde există Game Pass, iar acesta este scopul nostru”, a spus Spencer.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Încă nu o să definitivă, dar asta înseamnă că, dacă sunteți interesat să jucați totul de la Bethesda Softworks, veți dori să aveți în viitor un Xbox Series X, Xbox S sau PC. Toate jocurile Bethesda (în afara excepțiilor menționate mai sus) se vor lansa, de asemenea, și date pe Xbox Game Pass.

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft Store
  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here