People Can Fly lansează difuzarea lunară Outriders pentru a prezenta gameplay-ul

Ce trebuie sa stii

  • People Can Fly a debutat cu o nouă serie lunară pentru a discuta despre noi detalii de la Outriders.
  • Emisiunile vor înlocui un anunț mare care ar fi avut loc la ceva de genul E3.
  • Jocul este încă programat să fie lansat în vacanța 2020 pe consolele de nouă generație.

În loc de un mare eveniment precum E3 sau mare prezentare digitală, People Can Fly adoptă sau abordare diferită pentru a dezvălui detaliile din viitorul său joc Outriders. Studioul anunțat joi că va lansa o emisiune lunară, similară unui State of Play, care prezintă un joc nou, o poveste și multe altele.

În primul episod, care a fost lansat și joi, gazda Lucy Hale ne conduce la o discuție despre Primul oraș, interfața de utilizare personalizabilă HUD și sistemul de dificultate.

Jucătorii intră în Primul Oraș pentru prima dată înainte de a merge în marea aventură, dar cândva după prolog, pe care am putut să-l vedem la un eveniment de previzualizare în februarie. Este prima colonie umană de pe planeta Enoch, unde are loc jocul, dar a fost distrusă de Anomalie, care este forța misterioasă din centrul poveștii. Oamenii au doborât nava la pământ ca sursă de energie după ce s-au instalat, dar Anomalia a provocat o topire nucleară, care nu numai că a distrus o mare parte din viața din oraș și în jurul orașului, dar a făcut-o să devină. un focar pentru activitate ostile.

Previzualizare: Outriders aduce looter-ul pe Xbox Series X, fără lupte de serviciu live

În această secțiune a videoclipului, am aruncat o privire și asupra unui nou tip de creatură. Anterior, știam doar despre alți inamici umanoizi, așa că acest lucru ar trebui să ajute la întreruperea jocului. Cei arătați în videoclip nu sunt prea greu de ucis singuri, dar vin la tine în roi.

Următorul mare punct culminant este un pic despre modul în care jucătorii pot personaliza interfața de utilizare adăugând sau eliminând panouri din Setări. Îl puteți aglomera sau cât de mic avea aglomerat.

Sursa: Oamenii pot zbura

După aceea, videoclipul intră în sistemul de dificultate, pe care l-am văzut la evenimentul de previzualizare. Se numește World Tiers și va crește dificultatea cu tine pe măsură ce joci. Cu cât te descurci bine, cu atât nivelul tău mondial va crește. Nivelurile mai înalte vor oferi inamici duri cu statistici mai bune, dar vă vor aduce și recompense mai bune. În timpul previzualizării, am putut experimenta doar primele două niveluri, dar conform videoclipului, acestea urcă la nivelul 14 mondial!

Dacă descoperiți nivelul mondial nu se potrivește modului dvs. de joc, îl puteți ajusta oricând. De asemenea, va crește în funcție de numărul de jucători pe care vă vor avea în grupul dvs. (până la trei).

Partea finală a videoclipului prezintă una dintre cele patru clase - Trickster. Au fost dezvăluite trei clase, dar una rămâne un mister.

Marea revelație a acestui prim videoclip este accentul pus pe personalizare. Îți poți personaliza HUD-ul, setul de putere, personajul tău și multe altele. Arborele de abilități afișate par complicat, de exemplu, și având în vedere că există patru clase din care să alegeți, vor fi nenumărate combinații disponibile. Există și sistemul World Tier, care scalează dificultatea într-un mod pe care nu l-am văzut în jocuri de mulți ani. Acesta continuă să fie un titlu intrigant.

Outriders este programat să fie lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One și PC în perioada Sărbătorilor 2020.

O anomalie

Outriders

Trage cu toate puterile noi

Outriders, IP original de la People Can Fly, te pune pe o planetă ciudată și poți oferi puteri uimitoare. Personalizează-ți setul de putere cum vrei și rezolvă misterul Anomaliei.

  • 60 USD la Best Buy (Xbox One)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here