Oamenii sunt împărțiți cu privire la viitorul noului editor video Clipchamp la Microsoft

Sursa: Clipchamp / Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a efectuat recent serviciul de editare video și platforma Clipchamp.
  • Având în vedere natura imprevizibilă a Microsoft în ceea ce privește ceea ce face companiilor după ce acestea sunt cumpărate, am realizat un sondaj care speculează soarta Clipchamp.
  • Reacțiile cititorilor au fost mixte cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla cu acest serviciu, sugerând că ar putea fi un alt scenariu imprevizibil.

Săptămâna trecută, Microsoft a doritonat serviciul de editare video Clipchamp. Când a fost anunțată, oamenii au început să speculeze despre modul în care Microsoft va utiliza marca Clipchamp. Va introduce Clipchamp în alte servicii precum Microsoft 365? Gigantul tehnologic va clona Clipchamp în timp ce va face propriul editor video? Tehnologia Clipchamp este în drum spre aplicația Xbox pentru editarea clipurilor de joc? Nu putem spune în ce direcție va merge Microsoft, dar am făcut un sondaj în weekend pentru a vedea ce anume prevăd oamenii că se va întâmpla.

Primele trei opțiuni din sondajul nostru împart cititorii noștri. Nicio opțiune nu a câștigat mai mult de 40% din voturi. Puțin sub 38% dintre alegătorii au prezis că Microsoft va integra tehnologia Clipchamp în alte servicii, păstrând-o totodată ca serviciu independent.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aproape 31% dintre participanții la sondaj au prezis că Microsoft va clona Clipchamp pentru a-și crea propria aplicație de editare video. Această rută este similară cu ceea ce a făcut Microsoft cu Wunderlist, care a fost succedat de Microsoft To Do.

Ce crezi că va face Microsoft cu Clipchamp?

„Cred că Microsoft va integra cu siguranță tehnologia Clipchamp ofertele lor în cloud (editarea videoclipurilor scurte în Teams, așa cum ați sugerat dumneavoastră) și o va oferi și ca PWA în Microsoft Store pentru utilizatorii de desktop”, a spus Tunde Fajimi în secțiunea noastră de comentarii.

Mai mult de un sfert dintre cititorii care au votat au prezis că Microsoft va integra tehnologia Clipchamp în alte servicii Microsoft, dar că Clipchamp se va termina ca un serviciu independent.

Un comentariu de la aFloppinPhish a avut o viziune mai puțin optimistă asupra viitorului Clipchamp: „Superează-l pentru un timp, apoi uită-l până când [devine irelevant sau inutilizabil. Apoi recomandăm să folosim un concurent. Glumeam."

Doar 5.69% dintre persoanele care au votat cred că Microsoft va menține Clipchamp să ruleze doar ca produs independent.

HeyCori a sugerat ca Microsoft să redenumească Clipchamp. Rodneyej a sugerat Snip Clip ca un nume nou.

Revizuirea noastră Clipchamp va fi lansată mai târziu în această săptămână, așa că fiți cu ochii pe Windows Central dacă toate să aflați mai multe despre aplicația care provoacă discuțiile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here