PayPal dispare din Windows Phone 8 Store, dar disponibil pentru 7.x hardware?

Suntem obișnuiți să asistăm la scoaterea de aplicații din Windows Phone Store fără un motiv limitat sau un anunț publicat înainte ca astfel de acțiuni să aibă loc. Acum PayPal s-a alăturat listei cu soluția sa recent actualizată acum MIA. Am confirmat probleme legate de blocări, dar acum se poate adăuga la listă incapacitatea de a descărca aplicația pe hardware-ul Windows Phone.

Actualizarea recentă a îmbunătățit compatibilitatea pentru a acoperi Windows Phone 8 cu noi funcționalități și caracteristici, inclusiv reluarea instantanee. Nu suntem pe deplin siguri de ce aplicația a fost eliminată din vedere (încă listată dacă utilizați linkul direct la magazin), dar ne așteptăm să vedem o actualizare în lucru pentru a rezolva problemele prezente.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O notă ciudată, dar interesantă este că aplicația PayPal este încă disponibilă pe Windows Phone 7.x dispozitive. Se pare că doar versiunea pentru Windows Phone 8 este afectată. Ați întâmpinat probleme cu utilizarea aplicației? Încercați să descărcați aplicația din Magazin (dacă nu o dețineți deja) și spuneți-ne cum merge.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here