Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition pentru Xbox revizuire — O recreare impresionant de fidelă a experienței TTRPG

Sursa: Jocuri Owlcat

Când Wizards of the Coast a introdus cea de-a patra ediție a Dungeons & Dragons, o reproiectare destul de radicală a jocului clasic de rol de masă, mulți jucători au vrut să rămână cu versiunea pe care o cunoșteau cel mai bine. Paizo le-a oferit șansa de a face asta. Fondată de designeri de jocuri care au dezvoltat inițial materiale suplimentare pentru D&D, Paizo a lansat Pathfinder folosind sistemul d20 ca bază, dar introducând propria lume complexă, clasa de semnătură și aventuri epice.

Pe măsură ce jocul a crescut în popularitate și a devenit cel mai mare competitor al lui D&D, era inevitabil ca Paizo să vrea să creeze un joc video. Planescape: Torment și Baldur's Gate, bazate pe D&D, rămân unele dintre cele mai influente CRPG-uri, iar Paizo a vrut să folosească mediul pentru a oferi jucătorilor de masă existenți sau nouă modalitate de a se cufunda în lume, oferind în același timp o poartă de acces pentru jucătorii video. pentru a afla despre sistemele și configurația acestuia.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pathfinder: Kingmaker, care a fost lansat pentru PC în 2018, avea ambiții mari, dar o execuție dezordonată. Încercând să recreeze pe deplin complexitatea Pathfinder până la unele dintre regulile sale mai ciudate, Owlcat Games a creat o experiență care a încântat mulți jucători experimentați de masă, dar i-a derutat și frustrat pe noii veniți. O întâlnire timpurie care a implicat roiuri de păianjeni mici s-a dovedit șocant de mortală, deoarece noi jucători au încercat să spargă insectele cu armele lor, fără să înagă că roiurile sunt imune la daunele armelor și trebuie să ucise cu foc.

Comunitatea de modding a dezvoltată o modalitate de îndepărtare a jocului de mecanică tradițională izometrică a luptei în timp real, care poate fi întreruptă pentru a da ordinea grupului tău de aventurieri, permițând jucătorilor să-l transforme într-un RPG pe rând, care reproduce mai. bine experiența. de a naviga într-o luptă în timp ce stai în jurul unei mese de joc.

Owlcat a luat la inimă toate feedback-urile și a lucrat la o serie de remedieri, lansând, de asemenea, sau mulțime de DLC care au extins jocul deja masiv și au încă mai multe opțiuni pentru personaje. Punctul culminant al acestui efort poate fi văzut în Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition, care aduce și jocul pe console pentru prima dată.

Fă-ți propriul drum

Pathfinder: Kingmaker – Ediția definitivă

Concluzie: Comenzile sunt mai fluide pe PC, dar noua versiune oferă tot ce ți-ai putea dori de la un joc video Pathfinder.

Pro:

 • Personaje extrem de personalizabile
 • Noul sistem pe ture vă oferă control deplin al luptei
 • Masiv lung, cu multe de explorat
 • Voice și personaje puternice

Contra:

 • Comenzile concepute pentru PC se simt oarecum neplăcute pe consolă
 • Ecrane lungi de încărcare pe Xbox One
 • 45 USD la Microsoft
 • 50 USD la Best Buy
 • 50 USD la Walmart

Ce îmi place la Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition

Sursa: Jocuri Owlcat

Pathfinder este TTRPG-ul meu preferat, oferind o lume bogată și toate sistemele crocante pe care le-ai putea dori. Pathfinder: Kingmaker este cel mai aproape de a juca o sesiune a jocului fara a avea nevoie de un maestru de joc care sa-si puna ore in sir de pregatire, inclusiv sa-mi dispute dintre patru prietenii noștri să apară la timp.

În timp ce puteți alege dintr-o mână de personaje prefabricate și aproape să începeți să jucați, veți dori să profitați de opțiuni bogate de personalizare, inclusiv toate clasele și cursele standard D&D plus o serie de opțiuni specifice Pathfinder, cum ar fi cineticieni, care. atacă cu energie psihică explozivă. Chiar și opțiunile tradiționale pot fi personalizate alegând arhetipuri, care ar putea să-ți îmbunătățească ranger-ul cu puteri de furtună sau să-ți transforme paladinul într-un bodyguard.

Categoria Altercid
Titlu Pathfinder: Kingmaker – Ediția definitivă
Dezvoltator Jocuri Owlcat
Editor Argint adânc
Gen RPG
Platforme PS4, Xbox One
Jucători Singur
Xbox Game Pass Nu
Preț de lansare 45 USD

De asemenea, nivel de cantitate amețitoare de opțiuni când vine vorba de experiența de joc de superior. poate modifica dificultatea într-o mare varietate de moduri, atenuând daune și apărări inamice, punând personajele căzute să se ridice după o luptă, în loc să trebuiască să fie reînviate cu vrăji scumpe și alegând dacă să fiți notificat de fiecare dată când decizia dvs. poate împinge moralitatea într-o direcție sau alta.

Opțiunile se înmulțesc doar atunci când începeți efectiv să jucați. După cum v-ați aștepta, veți petrece mult timp vorbind atât cu membrii partidului dvs., cât și cu diverși NPC-uri pentru a afla despre personalități, agendele lor și cum se potrivesc în lume. Ai fost însărcinat să învingi un lord bandit notoriu care pradă coloniștii într-o zonă în mare parte neexplorată și nerevendicată cunoscută sub numele de Țările Furate. Totuși, veți ajunge, de asemenea, să fiți atras în conflicte care sunt mai fantastice și au mize mai mari.

Pe măsură ce explorezi în jurul unei hărți uriașe, vei întâlniri aleatorii cu tot felul de monștri, zone noi de explorare și resurse pe care le poți folosi pentru a-ți construi un regat al tău. Timpul tău va fi împărțit între aventurile tradiționale pe teren și gestionarea proprietăților prin desfășurarea membrilor partidului și a altor NPC-uri în misiuni într-o astfel similară cu mesele de război găsite în Dragon Age: Inquisition sau misiuni de campion în World of Warcraft.

Sursa: Jocuri Owlcat

Jocul se bazează pe calea de aventură Kingmaker publicată de Paizo și combină personaje și elemente ale intrigii din acel supliment cu elemente și personaje noi din alte surse Pathfinder. De exemplu, barbarul cu semnătură a jocului, Amiri, se va alătura petrecerii tale și va dori să-și demonstreze puterea luând singură un mister deosebit de urât, țipând la tine dacă încerci chiar să o vindeci. Alegerile tale vor determina ce personaje sunt dispuse sa lupte alaturi de tine si cat de mult din ele vor imparti cu tine.

În timp ce toate găsirile găsite în Pathnder: Kingmaker – Definitive Edition au fost lansate anterior ca DLC sau patch-uri, versiunea pentru consolă oferă un element complet nou: lupta pe tură. Dezvoltată inițială ca un supliment creat de jucători, noua funcționalitate vă permite să vă vedeți toate personajele și adversarii în ordinea în care vor acționa pe baza sistemului de inițiativă TTRPG, permițându-vă să lansați comenzi metodic, mai degrabă decât să trebuiască să facă față sau pauză. furioasă pentru a pune la coadă următoarea acțiune.

Mi-a plăcut foarte mult acest mecanic în lupte mai dure în care am vrut să fiu pe deplin conștient de ceea ce se întâmplă și am descoperit că îmi permite să apreciez toate micile detalii care intra în joc. Grafica impresionantă aduce la viață vrăji clasice, cum ar fi imaginea în oglindă, care invocă replici ale personajului tău care derutează inamicii. Odată ce ați înțeles bine lupta, puteți reveni la timp real prin apăsarea unui buton și lăsați AI solidă să facă restul muncii.

Ce ar putea fi mai bun la Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition

Sursa: Jocuri Owlcat

Cea mai mare problemă aici nu este surprinzătoare. Pathfinder: Kingmaker este un CRPG clasic și este greu de transpus perfect acest concept pe console. În timp ce Owlcat a făcut o treabă bună mapând unele funcții cheie la butoanele controlerului, jocul se bazează în exces pe o mecanică a cursorului care reproduce stângaci fără a juca cu un mouse.

Aș fi preferat ceva asemănător cu roata de acțiune găsită în versiunile pentru consolă ale jocurilor Dragon Age sau chiar un meniu derulant mai tradițional pentru modul pe rând. trece la o bară de acțiuni care vă permite să filați prin abilități și elemente pe care le-ați plasat acolo, dar această preferință nu rămâne selectată între tură. Este, de asemenea, enervant de să folosiți unele dintre meniuri, necesitând parcurgerea cărților care are caracterul dvs. și apoi încă mai multe cărți care arată funcții precum echipamentul sau creșterea nivelului. Portretele arată misto, dar ar fi fost apreciat un sistem de meniu mai simplu.

Ecranele de încărcare pot fi, de asemenea, frustrant de lungi pe un Xbox One, deși sunt sigur că aș avea o experiență mai fluidă dacă aș juca pe un One X. Recunosc că multe dintre acestea se rezumă doar la preferințele personale, deoarece îmi petrec mai mult timp jucând jocuri pentru computer, așa că am investit mai mult în configurarea mea. Mecanica pe rând va fi disponibilă și prin intermediul unui patch pentru PC în ziua lansării ediției definitive și mi-am trezit doar că vreau să revin jocul pe desktop pentru a primi DLC-ul cu care nu ținem pasul.

Ar trebui să cumpărați Pathfinder: Kingmaker Definitive Edition

Sursa: Jocuri Owlcat

Cu siguranță ar trebui să joci Pathfinder: Kingmaker, dacă ai un PC de joc decent, ar fi bine să alegi pachetul Imperial Edition, care are tot ce face ediția definitivă și schema de control pentru care a fost creat jocul. Dacă ați cumpărat jocul original când a apărut, este, de asemenea, un moment minunat pentru a obține un pachet de permis de sezon și a văzut câte de departe au ajuns lucrurile.

4 din 5

Acestea sunt spuse, dacă vă consolă mai modernă și nu vă deranjează că comenzile sunt puțin rămase, veți fi totusi răsplătit cu una dintre cele mai satisfăcătoare experiențe RPG din jur. Owlcat Games lucrează deja la următorul joc de Pathfinder, Wrath of the Righteous. Dacă iau la inimă lecțiile învățate de la Kingmaker, acestea sunt potențialul de a fi cu adevărat la înălțimea genului de bază pe care dezvoltatorul caută să le imite.

Împărăția ta așteaptă

Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition

Experiența TTRPG, nu este necesar un master de joc

Personalizează-ți personajele după conținutul inimii tale și explorează lumea sălbatică a Țărilor Furate, revendicând comori și ucigând monștri.

 • 45 USD la Microsoft
 • 50 USD la Best Buy
 • 50 USD la Walmart

Jocuri PC

Principal

 • Cele mai bune jocuri pentru PC din 2020
 • Cel mai bun mouse pentru jocuri pentru PC din 2020
 • Cele mai bune tastaturi pentru jocuri pentru PC din 2020
 • Cele mai bune laptopuri de gaming din 2020
 • 12 accesorii esențiale pentru PC sub 30 USD

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here