Recenzie Parallels Desktop 15: Cel mai bun software de virtualizare este chiar mai bun

Sursa: iMai mult

În fiecare toamnă, Apple lansează o nouă versiune de macOS. Cam în timp similar, cei de la Parallels Inc. Dezvăluie cea mai recentă versiune a lui Parallels Desktop, care permite utilizatorilor Mac să instaleze și să ruleze una sau mai mulți copii virtuali ale Windows pe computerele lor.

Parallels Desktop 15 pentru Mac, deloc surprinzător, este cel mai bun titlu Parallels de până acum. Motivul este mai ales că Parallels acceptă acum API-ul grafic Metal accelerat de hardware de la Apple. Există și alte motive pentru a iubi Parallels Desktop 15, așa cum voi explica mai jos.

Parallels Desktop 15

Preț: 80 USD pentru o versiune nouă sau 50 USD pentru un upgrade.

Concluzie: Aceasta este cea mai bună versiune de Parallels până în prezent. Rapid și simplu de configurat, obțineți-l acum!

  • Vezi la Parallels

Functii noi

Introdus pentru prima dată pentru iOS în 2014, apoi pe Mac un mai târziu, Metal permite mașinilor să maximizeze și potențialul de calcul al aplicațiilor din numeroase sisteme de operare Apple. Metal 2, care a debutat în 2017, a extins API-ul la soluții de virtualizare. Acum că Parallels acceptă Metal, aplicații extreme de intensive pentru Windows, cum ar fi software-ul CAD și jocurile care necesită DirectX 11, funcționează acum pe Mac.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În plus, există performanțe bune și pentru DirectX 9 și DirectX 10. Până în prezent, aproape 1.600 de jocuri pentru PC necesită DirectX 11, ceea ce înseamnă că acum poți experimenta pe toate pe Mac. Aplicațiile Windows remarcate care vor rula acum pe Mac includ Autodesk 3ds Max 2020, Lumion, ArcGIS Pro și multe altele.

Dincolo de aceasta, Parallels Desktop 15 este, de asemenea, complet compatibil și optimizat pentru macOS Catalina, ceea ce înseamnă că acceptă Sidecar și noi funcții de securitate și confidențialitate ale actualizărilor. Funcționează și cu Mojave 10.14, High Sierra 10.13 și Sierra 10.12. Și da, Parallels 15 acceptă Apple Pencil.

Cea mai recentă versiune de Parallels Desktop include, de asemenea:

  • Suport pentru meni să partajeze din Finder, care vă permite să trimiteți fișiere din macOS folosind un e-mail Windows.
  • Cu Parallels Desktop 15, puteți trage imagini în Windows din Safari, Fotografii și alte aplicații Mac.
  • Acum este acceptată o nouă categorie de dispozitive Bluetooth, inclusiv o tastătură Logitech Craft, IRISPen, unele dispozitive IoT și multe altele.

Timp de abonament?

Parallels, ca și alți furnizori de software, a adoptat abonamente. Pentru Parallels Desktops 15, puteți alege o licență standard sau puteți obține un bun anual, care vă oferă mai multe performanțe și funcții bune. Pentru majoritatea, versiunea Pro este probabil cea care va primi.

Standard Edition Pro Edition Business Edition
Descărcați și instalați Windows 10 cu un singur clic X X X
Optimizat pentru macOS Catalina (10.15) X X X
Bara tactilă personalizată pentru aplicații Windows X X X
RAM virtuală pentru fiecare VM 8 GB vRAM 128 GB vRAM 128 GB vRAM
CPU virtuale pentru fiecare VM 4 vCPU-uri 32 vCPU-uri 32 vCPU-uri
Integrare cu Chef/Ohai/Docker X X
Condiționare de rețea pentru a simula viteze și a testa X X
Plug-in Visual Studio X X
Depanați, descărcați VM sau porniți sau sesiune SSH din meniu X X
Suport pentru servicii cloud de afaceri X X
Asistență premium 24/7 prin telefon și e-mail 30 de zile X X
Administrare si management centralizat X
Cheie unificată de licență de volum pentru implementare în masă X
Prețul de actualizare (necesită Parallels 12 și mai sus) 50 USD 50 USD/an 100$/an
Prețul complet al licenței 80 USD 100$/an 100$/an

Verdict

Nu a fost cu mult timp în următorul software-ul de virtualizare a fost o mizerie lentă. Nu mai. Cu Parallels Desktop 15, virtualizarea este mai ușor ca niciodată și foarte simplu de instalat. Pentru că există întotdeauna loc de cazare, îi dau 4.5/5.

4.5 din 5

Din punct de vedere al prețului, efectuarea upgrade-ului la Parallels Desktop 15 este o decizie ușoară. La 50 de dolari pe an, ediția Pro, cu funcții de vânzare suplimentare și performanța bună, este o idee simplă.

Parallels Desktop 15 este produs emblematic de consum de la Parallels și este disponibil printr-o încercare gratuită sau pentru a cumpăra nu poate un upgrade pentru 50 USD.

Vezi la Parallels

macOS Big Sur

Principal

  • macOS Big Sur Review
  • Întrebări frecvente macOS Big Sur
  • Actualizarea macOS: Ghidul suprem
  • Forumul de ajutor macOS Big Sur

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here