Panos Panay vorbește despre Snapdragon 8cx și mai tachinează Windows 10 pe aplicațiile ARM

Ce trebuie sa stii

  • Directorul de produse Microsoft, Panos Panay, a participat la evenimentul de lansare a noului cip Snapdragon 8cx Gen 2 5G al Qualcomm în această săptămână.
  • Într-un scurt interviu, Panay a abordat totul, de la Surface Duo la parteneriatul Microsoft cu Qualcomm.
  • Panay a dezvălui, de asemenea, că echipa Microsoft App Assure lucrează acum cu companii pentru a-și pregăti aplicațiile să ruleze pe ARM fără costuri.

Dacă nu ați urmărit întregul eveniment de lansare pentru cipul Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G săptămâna aceasta, probabil că ați ratat un invitat special: responsabilul de produse Microsoft Panos Panay. Vorbind cu președintele Qualcomm, Cristiano Amon, Panay a vorbit pe scurt despre orice, de la Surface Duo la parteneriatul Microsoft cu Qualcomm și producătorii de PC-uri pe Windows 10 pe computerele ARM. Cea mai notabilă parte a interviului a fost însă ceea ce Panay a spus despre ecosistemul de aplicații pentru Windows 10 pe ARM.

Echipa Microsoft App Assure lucrează cu companii pentru aplicațiile lor să ruleze pe computerele ARM, a spus Panay. Deși nu au existat găzduiește companiile cu care Microsoft lucrează în prezent, Panay a remarcat că este angajat atât din partea consumatorilor, cât și a ISV. În plus, nu există costuri suplimentare pentru companii pentru a lucra cu Microsoft prin App Assure.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aceasta este o afacere potențială mare pentru ecosistemul de aplicații pe computerele ARM, dacă Microsoft poate reuși să aducă dezvoltatorii. În prezent, cu excepția cazului în care o aplicație este construită special pentru ARM, va trebui să vă ocupați fie de a instala sau de aplicație web, fie de a o rula în emulare pe 32 de biți. Acest lucru vine cu costuri de performanță pe care nu le-ați vedea cu o aplicație ARM nativă.

vizualiza clipul complet de mai sus pentru a vedea discuția completă a lui Panay cu Amon.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here