Panos Panay a fost promovat în echipa de conducere senior a Microsoft, ridicând Windows și Surface

Sursa: Windows Central Panos Panay, proaspăt uns EVP la Microsoft.

Din epoca fostului lider Windows Terry Myerson, Windows în sine nu a avut loc la masa băieților mari din Microsoft. Totuși, asta s-a schimbat acum. Chief Product Officer Panos Panay a preluat un nou rol de vicepreședinte executiv (prin Bloomberg), alăturându-se recentului lider Xbox desemnat, Phil Spencer, la masa conducerii seniori, răspunzând direct CEO-ului și directorului consiliului de administrație Satya Nadella.

Când Xbox a sărit la masa de conducere sub conducerea lui Phil Spencer, am observat o avalanșă de relevanță și investiții pentru Xbox în etosul mai larg al companiilor. Windows și Surface ar putea vedea un impuls similar ca rezultat. Numirea arată încrederea extraordinară în viziunea lui Panay pentru Windows 11 și Surface, cea din urmă a crescut la o altă afacere Microsoft de un miliard de dolari sub conducerea lui Panay.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Sub Panay, Windows primește cea mai mare revizuire din ultimii ani, cu o reîmprospătare amplă a experienței utilizatorilor, cu o încercare de a moderniza și de a adăuga consecvența sistemului de operare vechi. Afacerea Microsoft s-a mutat din ce în ce mai mult către modele de afaceri orientate spre cloud în ultimii ani, Xbox construind economii pentru creatori în jocurile sale, pe lângă platforma de streaming alimentată de cloud cu Xbox Game Pass. Azure nu are nevoie de prezentare, alimentând o mare parte a web-ului utilizată ale vastei ferme de server Microsoft și avem Microsoft 365 care alimentează companiile din lume. Windows însuși primește o schimbare în cloud, cu Windows Cloud PC oferind acces la computer și aplicații securizate de pe orice dispozitiv.

Viziunea lui Panay pentru Surface a vizat creatorii și consumatorii în egală măsură de-a lungul anilor, iar Windows 11 cu siguranță pare să urmeze exemplul. Microsoft s-a angajat să aducă aplicații Android chiar în Windows, iar marketingul pe rețelele sociale s-a înclinat în ce mai mult spre nostalgia Windows de altă dată, prezentând un Clippy și MS Paint revitalizat. Sperăm că vom vedea că Windows și Surface se bucură de creștere similară a investițiilor pe care am văzut-o pentru Xbox, ca urmare a promovării lui Panay.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here