Packages Tracker pentru Windows 10 ține evidența tuturor expedierilor dvs.

Există multe modalități de urmărire a pachetelor pe Windows 10, inclusiv prin Cortana, dar dacă vă aflați într-o zonă în care Cortana nu este disponibil sau doar o aplicație dedicată pentru urmărirea pachetelor, Packages Tracker este sau alegere solidă.

Aplicația este disponibilă gratuit, deși pentru a urmări pachete nelimitate, va trebui să cheltuiți 1 USD.49. Cu toate acestea, am avut o problemă cu aplicația care ne-a împiedicat să urmărim orice pachet până când am făcut upgrade la versiunea premium. Totuși, citim recenziile aplicației și aceasta nu pare a fi o problemă larg răspândită.

Funcționează pe Windows 10, Windows 10 Mobile și HoloLens.

Aplicația este simplă, dar este greu să-ți imaginezi că vrei să biffuri sau un design mai complicat doar pentru a urmări pachetele.

Vedeți în Magazinul Windows

Gamă largă de asistență prin curier

Aplicația acceptă urmărirea pachetelor de la 130 de curieri. Cele mai populare sunt acolo, iar dezvoltatorul pare deschis sa adauge mai multe daca oamenii o solicita.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acest număr include variante regionale pentru mulți curieri, o atingere plăcută pentru a vă asigura că vă puteți urmări pachetele indiferent unde vă aflați.

Pentru a adăuga un pachet, faceți clic pe pictograma plus din partea de jos a aplicației. denumi pachetul cum pot. Apoi adăugați numărul de urmărire și furnizorul și acesta adaugă pachetul în aplicare.

Caracteristici de urmărire a pachetelor

Packages Tracker vă permite să selectați opțiunile de conectare de securitate, inclusiv Windows Hello, vă permiteți să sincronizați și să faceți backup pentru conținutul prin OneDrive și sunt, de asemenea, opțiunea de a activa sau dezactiva notificările.

Sincronizarea este deosebită de utilă, deoarece aplicația este disponibilă pe toate tipurile de dispozitive Windows.

Are, de asemenea, un scaner de coduri de bare și opțiunea de fixare a pachetelor pe plăcile Live.

Proiecta

Aplicația cuprinde multe elemente ale limbajului Fluent Design System, precum și alte elemente ale interfeței de utilizare pentru care utilizatorii Windows le place să le vadă. Are teme luminoase și întunecate, efecte de estompare în locurile potrivite și folosește pictograme familiare. Este o aplicație foarte minimalistă care se face treaba în timp ce încadrează în gama de aplicații Windows.

Încheierea

Packages Tracker este o aplicație ușoară de utilizare a face care treaba și arată bine în timp ce o face. Are funcțiile pe care le-ați dori într-o aplicație de urmărire a pachetelor și sunt ușor de găsit.

Vedeți în Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here