Package Tracker se retrage din Windows Store”,

Package Tracker, o aplicație care a făcut exact ceea ce scrie pe cutie, nu mai există. Luând o postare pe pagina de Facebook a aplicației, dezvoltatorul din spatele Package Tracker a anunțat că a trebuit să scoată serverele offline, deoarece achizițiile din magazinul Windows nu le acopereau costurile.

Din Trackerul pachetelor:

Aș dori să vă informez că îmi iau rămas bun de la magazinul de aplicații Windows și am luat serverele offline. Îmi pare foarte rău pentru asta, dar achizițiile din magazinul Windows nu au putut acoperi costurile serverului în ultimele luni. În opinia mea, Microsoft nu are nicio strategie de a face platforma Windows Phone atractivă pentru consumatori, deși este o platformă foarte bună în comparație cu concurenții. Poate mă voi alătura din nou acestei platforme dacă Microsoft are o strategie clară pentru platforma sa mobilă...

Este regretabil să vezi Package Tracker să funcționeze, deoarece a fost o soluție solidă pentru a ține evidența stării de livrare a tuturor pachetelor tale primite. Mai mult decât atât, aplicația există de ceva timp și a funcționat pe orice, de la Windows Phone 8 până la Windows 10 și Windows 10 Mobile. Deși puteți vedea în continuare din punct de vedere tehnic lista aplicației într-un browser, aceasta nu mai este disponibilă pentru descărcare din Magazinul Windows.

Ați fost utilizator Package Tracker? Există aplicații specifice pe care le aveți în minte pentru a-și ocupa locul?

Mulțumesc lui JK pentru pont!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here