Următorul erou al lui Overwatch, Echo, a fost anunțat oficial

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Blizzard Entertainment a anunțat următorul erou Overwatch, Echo.
  • Echo este o inteligență artificială creată din mintea dr. Mina Liao.
  • Echo va fi probabil disponibil pe 23 martie, pe baza sugestiilor anterioare de la Blizzard.

Blizzard Entertainment a anunțat că următorul erou pentru Overwatch este Echo, un personaj care a fost văzut atât în ​​​​scurtmetrajul animat „Reunion”, cât și în scurtmetrajul „Zero Hour” pentru Overwatch 2. Statutul personajului ca nou erou a fost dezvăluit ca parte a unei noi povești de origine pentru Echo, care detaliază cine este și cum a ajuns să fie.

Pe baza videoclipului, se pare că Echo este o construcție de inteligență artificială care a fost creată din mintea doctorului. Mina Liao, unul dintre cei șase membri fondatori ai organizației Overwatch și unul dintre oamenii care au contribuit la crearea omnicilor. Va fi interesant de văzut cum se încadrează acest personaj în povestea mai amplă Overwatch, precum și cum va avea impact asupra jocului în sine atunci când va intra live în joc. De acum, este de așteptat ca Echo să poată fi jucat pe 23 de martie, pe baza unui indiciu recent al Blizzard.

Înrudit: Toate diferențele dintre Overwatch și Overwatch 2

Ce părere ai despre Echo? Să-mi dai de veste. Overwatch 2 nu are încă o dată de lansare, dar Overwatch original este disponibil acum pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC.

Deveniți un erou

Overwatch

Lumea poate folosi mai mulți eroi

Overwatch este un shooter competitiv bazat pe echipe, care a luat cu asalt comunitatea de jocuri cu modelele sale variate de personaje și mecanică de joc bogată și profundă.

  • 28 USD pe Amazon (Xbox)
  • 30 USD pe Amazon (PC)
  • 27 USD.30 la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here