McCree de la Overwatch primește un nou nume: Cole Cassidy

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Blizzard Entertainment a anunțat anterior planuri de a redenumi McCree, eroul Overwatch.
  • Această decizie a fost luată din cauza omonimului lui McCree a fost concediat de la Blizzard Entertainment, ca urmare a unor acuzații recente.
  • Noul nume al lui McCree este Cole Cassidy.
  • Compania-mamă a dezvoltatorului, Activision Blizzard, se confruntă cu un proces, acuzând un mediu de lucru sexist.

Blizzard Entertainment a anunțat vineri că McCree de la Overwatch are un nou nume: Cole Cassidy. Acest lucru vine după ce compania a anunțat un plan de a redenumi personajul încă din august 2021. Cole Cassidy sosește în Overwatch ca o reluare completă și parte a unui nou arc povestitor în octombrie. 26, 2021.

Faceți cunoștință cu Cole Cassidy.
Merge în Overwatch pe 26 octombrie. poza.stare de nervozitate.com/CT6PmaNXNs

— Overwatch (@PlayOverwatch) 22 octombrie 2021

Redenumirea lui McCree vine din cauza lui Jesse McCree, omonim, a fost concediat de la Blizzard Entertainment în urma acuzațiilor în urma procesului împotriva Activision Blizzard. McCree este unul dintre cei peste 23 de angajați revocați din companie în ultimele luni, alături de fostul director de joc al viitorului joc de rol de acțiune Diablo 4, Luis Barriga. Alți 20 de angajați s-au confruntat cu măsuri disciplinare. McCree este în mod special unul dintre mulții angajați de nivel înalt văzuți în „Cosby Suite” numit în procesul în curs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O parte din motivul pentru care schimbarea la McCree în Overwatch a durat atât de mult a fost pentru că dezvoltatorii au trebuit să reproceseze povestea planificată existentă pentru a face față schimbării, precum și să elimine liniile vocale din joc care fac referire la McCree. Blizzard a confirmat anterior că, în continuare, personajele din jocurile sale nu vor fi numite după angajați. Această schimbare se va extinde și în continuarea planificată, Overwatch 2, care, la fel ca Diablo 4, nu are în prezent o fereastră de lansare.

Activision Blizzard caută în prezent o pauză în proces pentru a investiga Equal Employment Opportunity Commission (EEOC) susține că avocații DFEH din California (Departamentul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Locuințe Echitabile) au comis încălcări etice.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here