Overwatch Winter Wonderland 2020 adaugă câteva skinuri festive noi

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Evenimentul Winter Wonderland 2020 de la Overwatch introduce opt noi skinuri cu tematică festivă în joc.
  • Cinci dintre skin-uri pot fi obținute imediat, în timp ce trei dintre ele devin treptat disponibile și trebuie să câștige pe măsură ce evenimentul Winter Wonderland progresează.
  • Există, de asemenea, alte produse cosmetice, cum ar fi spray-uri și ipostaze de victorie de câștigat, și există, de asemenea, un nou mod de joc.
  • Winter Wonderland 2020 durează până pe 5 ianuarie.

Evenimentul Winter Wonderland 2020 pe tema sărbătorilor la începutul oficial în Overwatch și, odată cu el, vine și o colecție de skin-uri nou-nouță de câștigat pentru eroii tăi preferați. Evenimentul durează până pe 5 ianuarie 2021.

În total, există opt skin-uri noi de deblocat - cinci legendare și trei epice. Cele cinci skin-uri legendare, care includ Penguin Mei, Toybot Zenyatta, Dirijorul Reinhardt, Ice Empress Moira și Lumberjack Torbjörn, sunt toate disponibile pentru a cumpăra cu creditele economice. În plus, ai șansa de a obține atunci când deschizi Winter Wonderland Loot Boxes pe care le-ai câștigat timp ce joci.

Cele trei skin-uri epice, care includ Elf Junkrat, Gingerbread Ana și Frosty Roadhog, sunt disponibile exclusiv câștigând noi meciuri în playlist Overwatch în fiecare săptămână a evenimentului Winter Wonderland 2020. Obții Elf Junkrat câștigând noi jocuri în săptămâna 1, Gingerbread Ana câștigând nouă în săptămâna 2 și Frosty Roadhog câștigând nouă în săptămâna 3.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

vedea toate skin-urile de mai jos:

Sursa: Blizzard Entertainment și Blizzard Entertainment

Există, de asemenea, victorii, produse cosmetice mai mici disponibile, cum ar fi emoționat, linii de voce, spray-uri și ipostaze de toaletă. Există, de asemenea, un nou mod de joc de jucat în timpul evenimentului numit Freezethaw Elimination. În acest mod, două echipe de patru se confruntă pentru a încerca să înghețe complet cealaltă echipă gheață ucigându-le, în timp ce colegii de echipă în căutarea să-și revigoreze camarazii interacționând cu ei și dezghețându-i.

Overwatch este disponibil acum pe toate consolele Xbox, precum și pe PC. Pentru mai multe despre Overwatch, nu ratați analiza noastră a diferențelor dintre Overwatch și Overwatch 2.

Jocul anului din 2016

Overwatch

Trăgătorul care a luat lumea cu asalt

Lumea are nevoie de eroi. Alătură-te milioane de jucători în timp ce îți iei locul în lumea Overwatch. Alege-ți eroul dintr-o distribuție diversă de soldați, oameni de știință, aventurieri și ciudățenii. Îndoiți timpul, sfidează fizica și eliberează o serie de puteri și arme extraordinare. Angajează-ți dușmanii în locații emblematice de pe tot globul în cel mai bun shooter bazat pe echipe.

  • 60 USD la Microsoft
  • 50 USD pe Amazon (Xbox)
  • 34 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here