Jocurile de vară Overwatch 2020: skin-uri noi, date și multe altele

Sursa: Centrală fereastră

Ce trebuie sa stii

  • Evenimentul Jocurile de vară 2020 se va desfășura din august. 4 — aug. 25, 2020.
  • O mulțime de skinuri noi de adunat.
  • Noul mod Lúcioball Remix a fost introdus pentru eveniment.

Deși adevărate Olimpiade au fost anulate anul acesta, fanii Overwatch pot participa acum la evenimentul Jocurilor de vară 2020, care va avea loc în perioada 4 august - 25 august 2020.

În timp ce mulți dintre noi așteaptă cu nerăbdare mai multe știri cu privire la lansarea așteptărilor lui Overwatch 2, Jeff Kaplan și echipa de dezvoltare a jocului continuă să organizeze noi evenimente în Overwatch pentru a nu tine să jucăm. Evenimentul Jocurile de vară 2020 se aseamănă cu evenimentul în anii precedenți, cu skin-uri noi pentru mai multe personaje pe care să le poată obține prin loot box-urile Jocurilor de vară sau prin provocări complete săptămânale.

Lista de skinuri noi

Sursa: Windows Central

Cine nu iubește skin-urile noi? Evenimentul Jocurile de vară 2020 are opt skin-uri noi în total pentru personaje precum Baptiste, Doomfist, Bastion, Echo și multe altele. Iată o listă completă a tuturor skin-urilor disponibile în timpul evenimentului:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Personaj de piele Cum să câștigi
Castel de nisip Bastion Provocare săptămânală
Înghețată Orisa Provocare săptămânală
Union Jack Trasor Provocare săptămânală
Tropical Botezează monede de credite sau cutia de prada a Jocurilor de vara
Feskarn Brigette monede de credite sau cutia de prada a Jocurilor de vara
Karate Doomfist credite sau cutia de prada a Jocurilor de vara
Surf's Up Ecou credite sau cutia de prada a Jocurilor de vara
Salvamar Pharah credite sau cutia de prada a Jocurilor de vara

Prima provocare săptămânală (care începe astăzi) va prezenta skinul Union Jack Tracer, pe care îl veți obține câștigând noi jocuri pe următoarele activități. Veți primi, de asemenea, câteva pictograme exclusive de jucător, una când câștigați trei jocuri și apoi încă una când câștigați șase jocuri. Atât noile skin-uri ale lui Bastion, cât și ale Orisa vor fi obținute în același mod în următoarele următoarele ale evenimentului.

Lucioball Remix

Lucioball este un mod de joc îndrăgit, care a fost introdus pentru prima dată în timpul primului eveniment Jocurile de vară de la Overwatch, dar aici există un nou mod de a juca.

Lúcioball Remix are aceeași mecanică de bază a Lúcioball, cu excepția faptului că există două bile în joc simultan, oferindu-vă sau versiunea mai haotică a modului. Adăugând la acest haos un pic mai mult, mingile bonus aleatorii vor apărea periodic pe atunci unui meci care valorează trei puncte când marcați un gol.

Alte bunătăți

Ca întotdeauna, echipa de dezvoltare a inclus mai multe emoții diferite, spray-uri, linii de voce ipostaze de victorie pentru o mulțime de eroi diferite. vedea lista completă în meniul principal al Overwatch.

Joc casual sau competitiv

Overwatch

Continuarea unui shooter popular

Lumea are nevoie de eroi. Alătură-te milioane de jucători în timp ce îți iei locul în lumea Overwatch. Alege-ți eroul dintr-o distribuție diversă de soldați, oameni de știință, aventurieri și ciudățenii. Îndoiți timpul, sfidează fizica și eliberează o serie de puteri și arme extraordinare. Angajează-ți dușmanii în locații emblematice de pe tot globul în cel mai bun shooter bazat pe echipe.

  • 20 USD la Microsoft
  • 50 USD pe Amazon (XBOX)
  • 34 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here