Trecerea lui Overwatch 2 la 5v5 este bună, de fapt

Sursa: Blizzard Entertainment

Într-un flux live recent axat pe PvP, dezvoltatorii Blizzard Entertainment au explicat că Overwatch 2 PvP va trece la 5v5 puterii eroilor tancurilor din joc. Sinergiile puternice ale tancurilor au fost adesea apăsătoare și au făcut ca Overwatch să fie incredibil de dificil de echilibrat, așa că dezvoltatorii decupează unul dintre rezervoare pentru a face totul să pară mai simplificat. Ei au spus, de asemenea, că vor relua și vor avea fiecare dintre eroii tancului pentru a compensa pierderea unui jucător.

Aceasta este o schimbare masivă și, până acum, comunitatea Overwatch pare să fie destul de împărțită în privința ei. Mulți cred că schimbările vor fi benefice pentru sănătatea jocului, în timp ce alții sunt îngrijorați că pierderea unui tanc va duce la un rol prea puternic de daune și, ca urmare, la un exod al jucătorilor de tancuri, dăunând și mai mult echilibrului și prelungind. timpii de coadă pentru meciuri. Personal, cred că Blizzard are ideea potrivită aici. Cred că trecerea la 5v5 în Overwatch 2 va rezolva câteva dintre problemele lui Overwatch.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Overwatch 2 va ajuta la crearea lizibilității

Sursa: Blizzard Entertainment

În timp ce Overwatch este un joc grozav în general, una dintre cele mai rele părți ale acestora este cât de dificil poate fi adesea să înțelegi ce și se întâmplă, atât ca jucător, cât ca spectator. Fiecare persoană are la dispoziție o varietate de abilități și arme care prezintă efecte vizuale strălucitoare și vibrante. Arată grozav și fac să se simtă grozav jocul în membrii distribuției Overwatch, dar fac, de asemenea, să fie frustrant orașe situații de pe câmpul de luptă. Adăugați inevitabilul spam al liniilor vocale și efectele sonore din belșug și aveți o rețetă pentru suprasolicitarea senzorială.

Eliminarea unui jucător din fiecare echipă va ajuta instantaneu la atenuarea acestei probleme. Nu numai că vor fi mai puține abilități de încercat și de urmărit, dar jucătorii individuali vor avea, de asemenea, mai mult spațiu și timp pentru a evalua cum decurg luptele și pentru a lua decizii. Blizzard ar trebui să încerce totuși să îmbunătățească lizibilitatea prin atenuarea imaginilor unor abilități, desigur, dar crește dimensiunile echipei va fi un început excelent.

Overwatch 2 5v5 face jocul cu tanc mai puțin frustrant

Sursa: Blizzard Entertainment

Împreună cu schimbările pe care Blizzard le face eroilor tancurilor, cred că această mișcare va face ca jocul cu tărâmuri să fie mai puțin frustrant. Chiar dacă sinergiile tancurilor se simt adesea copleșite atunci când sunt executate bine, tancurile individuale se simt slabe și ușor de exploatat. Vorbind ca cineva care la întreținut pe Reinhardt de la lansarea lui Overwatch, de multe ori se simte că tot ce este nevoie este o singură uimire de control al mulțimii sau un deget de la picior din poziție pentru a te transforma într-o rață uriașă care. poate fi doborâtă într-o clipă.

Cu avantajele pe care Blizzard le oferă eroilor tancurilor, jucătorii li se va permite să facă greșeli și să ia niște lovituri fără a fi pedepsiți pentru asta. Jucătorii de tancuri nu vor mai trebui să se bazeze unii pe alții pentru a supraviețui anumitor scenarii de moarte. Eroii individuali vor putea pur și simplu să ridice din umeri mai multe daune și să controleze mulțimile înainte de a muri, făcând experiența de joc mai iertătoare și mai puțin frustrantă.

Overwatch 2 5v5 va ușura învățarea eroilor tancurilor

Sursa: Windows Central

În cele din urmă, trecerea la 5v5 va face mult mai ușor să înveți cum să joci eroii tancurilor. Așa cum stau lucrurile acum, eroii de tancuri ai lui Overwatch sunt împărțiți în mod confuz în „tancuri principale” (Reinhardt, Winston, Orisa) și „tancuri off” (D.Va, Roadhog, Zarya). Tancurile principale protejează echipa în mod constant în timpul meciului și au ajutat abilități pentru a inamicii să deschidă până la daunele ulterioare ale aliaților, în timp ce tancurile offensive folosesc un amestec de abilități ofensive și defensive care sunt de scurtă durată, dar puternice pentru a ajuta la confirmarea uciderilor, a salva colegii într-un ciupit și reduceți presiunea din rezervorul principal.

Acest lucru adaugă, fără îndoială, o oarecare profunzime rolului de tanc, dar problema este că aceste roluri sunt conduse de comunitate și nu sunt explicate deloc noilor jucători în tutoriale sau notificări de sfaturi în joc. Întotdeauna m-am gândit că jocul de tancuri în Overwatch ar fi mult mai ușor de învățat dacă fiecare erou ar fi proiectat să fie mai mult ca tancurile principale și se pare că asta face Blizzard pe baza fluxurilor live PvP.

Dezvoltatorii au confirmat că off-tancurile precum Roadhog, care în prezent nu fac mare lucru pentru a-și proteja coechipierii, sunt reproiectate pentru a se potrivi mai bine cu o experiență de tip tanc principal solo și asta este cel mai bun. Face rolul tancului mult mai ușor de înțeles conceptual și fără îndoială, va încuraja mai mulți jucători să încerce tanking. lucru va face o experiență generală Overwatch mai sănătoasă, deoarece în prezent, există multe mai multe daune și sprijină jucătorii în matchmaking de cele mai multe ori.

Gândurile tale

Ce părere sunt despre trecerea la 5v5? Sunteți de acord cu mine că este apelul potrivit? Să-mi dai de veste. Încă nu suntem siguri exact când va lansa Overwatch 2, dar jocul original este disponibil acum pe console Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4, Nintendo Switch și Windows 10. Este unul dintre cele mai bune shootere Xbox One disponibil, așa că nu trebuie să pierdeți distracția.

Veți putea juca PvP cu jucătorii Overwatch 2 dacă cumpărați jocul original, deși nu veți avea acces la experiența PvE ale jocului. Asigurați-vă că consultați lista noastră completă de eroi din Overwatch și Overwatch 2 pentru sfaturi utile, trucuri și informații dacă sunteți un jucător nou.

Tragatorul premiat

Overwatch

Cavaleria e aici!

Overwatch este un shooter competitiv bazat pe echipe, plasat într-o lume futuristă de cibernetică și robotică. Este un joc uimitor și tot progresul tău în el se va transfera în Overwatch 2. Prin urmare, nu există niciun motiv să nu intri în acțiune acum!

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here