Overwatch 2 PvP va trece la 5v5 puterii eroilor tancurilor

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Dezvoltatorii Blizzard Entertainment au anunțat că PvP din Overwatch 2 va trece la un format 5v5, spre deosebire de confruntare tradițională 6v6.
  • Această schimbare a fost făcută din cauza sentimentului opresiv pe care mai mulți eroi de tancuri l-au creat adesea pe câmpul de luptă.
  • Dezvoltatorii se angajează să schimbe mai mulți eroi, cum ar fi Roadhog, pentru a se potrivi mai bine în această nouă direcție.

Într-un nou flux live axat pe PvP, dezvoltatorii Blizzard Entertainment au anunțat că Overwatch 2 PvP se va muta la un format 5v5 care elimina unul dintre tancurile din gama fiecărei echipe. Aceasta înseamnă că fiecare echipă va avea doi eroi daune, doi eroi de sprijin și un singur erou de tanc. Această schimbare va schimba dramatic simțul și fluxul luptei Overwatch PvP, dar dezvoltatorii cred în cele din urmă că schimbarea este cea mai bună.

În flux, dezvoltatorii au explicat că, atât cât de puternici și de mulți sunt dintre eroii, Overwatch, a avea doi dintre ei în fiecare echipă ar duce adesea la situații în care erau opresivi și depășeau capacitățile eroilor de daune și sprijin. Prin urmare, prin limitarea cantității de tancuri la pe echipă, dezvoltatorii care propun să facă astfel încât să rămână puternice și puternice, împiedicând-le totodată să umbrească eroi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dezvoltatorii au declarat, de asemenea, că sunt conștienți de modul în care unele „în afara tancurilor”, cum ar fi Roadhog, nu s-ar comporta bine cu această nouă direcție așa cum sunt acum. În continuare, dezvoltatorii lucrează la schimbarea personajelor precum Roadhog, astfel încât acestea să fie capabile să servească bine ca un tanc solo. Nu suntem siguri ce modificări vor fi făcute în mod specific, dar sperăm că dezvoltatorii au mai multe de împărtășit în viitor. Alte tancuri au primit și unele modificări, iar acestea au fost prezentate în timpul fluxului. Printre acestea se numără că Reinhardt poate să anuleze și să controleze încărcarea mai mult, iar Zarya să primească două taxe pentru scuturile cu bule proiectate.

Ce părere despre această schimbare? Ești entuziasmat de 5v5 sau crezi că Blizzard greșește aici?? Să-mi dai de veste. Încă nu suntem siguri exact când va lansa Overwatch 2, dar jocul original este disponibil acum pe console Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4, Nintendo Switch și Windows 10. Veți putea juca PvP cu jucătorii Overwatch 2 dacă cumpărați jocul original, deși nu veți avea acces la experiența PvE ale jocului. Asigurați-vă că consultați lista noastră completă de eroi din Overwatch și Overwatch 2 pentru sfaturi utile, trucuri și informații dacă sunteți un jucător nou.

Tragatorul premiat

Overwatch

Cavaleria e aici!

Overwatch este un shooter competitiv bazat pe echipe, plasat într-o lume futuristă de cibernetică și robotică. Este un joc uimitor și tot progresul tău în el se va transfera în Overwatch 2. Prin urmare, nu există niciun motiv să nu intri în acțiune acum!

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here