Peste 5% dintre PC-uri au adoptat Windows 11 în prima lună de la lansare, arată sondajul

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Windows 11 a fost lansat oficial pe 5 octombrie 2021.
  • Microsoft a promovat puternic sistemul de operare pentru a-i face pe oameni conștienți că există.
  • Acum, la mai puțin de o lună de la lansare, peste 5% dintre PC-uri îl folosesc, potrivit unui nou sondaj de la AdDuplex.

Noul sistem de operare al Microsoft construiește avânt. În septembrie, sondajului au indicat că majoritatea utilizatorilor de PC-uri măcar nu știau că Windows 11 există sau că va lansa în octombrie 2021. Acum că sistemul de operare este în sălbăticie, un nou sondaj de la AdDuplex spune că peste 5% dintre utilizatorii de PC-uri au sistemul de operare.

Sursa: AdDuplex

4.8% rulează Windows 11, în timp ce 0.3% sunt pe pista W11 Insider, pentru un total mare de 5.1%. Aceste rezultate sunt extrase de la aproximativ 60.000 de computere. Acesta este un salt mare față de puțin peste 1% dintre computerele care au fost pe sistemul de operare înainte de lansarea oficială în septembrie.

Deși nu există o defalcare concretă și granulară a informațiilor cu privire la ceea ce a condus la creșterea procentuală, există o mare șansă ca blitz-ul intens de marketing al Microsoft să aibă un rol în informarea consumatorilor despre cel mai recent software al său. Campania menționată a inclus totul, de la Master Chief a transformat cerul în Windows pe ESPN la Microsoft pictarea digitală a Burj Khalifa (a nu fi confundată cu alte Khalifa faimoase) și trimiterea oamenilor de înghețată Bloomberry.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru cei care încă se gândesc la upgrade la Windows 11, să știți că Microsoft începe să o împingă mai agresiv la nivel intern. Recent, aplicația PC Health Check a fost introdusă utilizatorilor Windows 10, reamintindu-le dacă au o platformă capabilă să facă upgrade, nu există un moment mai bun decât acum. Chiar dacă, pentru mulți utilizatori, așteptarea unui upgrade ar putea fi foarte bine mișcarea potrivită.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here