Outriders pentru Xbox One, Xbox Series X și PC: data lansării, jocul și tot ce trebuie să știți

Sursa: Square Enix

De la echipa de publicare a Square Enix și studioul People Can Fly vine un nou joc, Outriders. Este listat ca „un joc de împușcături în cooperare cu acces, abandon într-un univers SF original, întunecat și disperat” care poate sprijini până la trei jucători per echipă. Iată ce știm până acum despre viitorul joc care urmează să vină pe PS5 și Xbox Series X pe 1 aprilie.

Acțiune de pradă

Outriders

Urmați semnalul

Deveniți un Outrider și urmăriți un semnal misterios pe planeta extraterestră Enoch, plină de amenințări infernale care așteaptă la fiecare colț. Outriders oferă o cooperare de tip drop-in, drop-out pentru până la trei jucători, astfel încât să poți avea câțiva prieteni lângă tine.

 • 60 USD la Xbox
 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

Sari la:

 • Ce este Outriders?
 • Cum este jocul și povestea?
 • Va avea microtranzacții?
 • Cum funcționează multiplayer-ul?
 • Demo Outriders
 • Upgrade de generație următoare?
 • Când se eliberează?

Ce este Outriders?

După cum au afirmat co-șefii studioului, Square Enix External Studios, Jon Brooke, „Outriders este un proiect foarte interesant pentru noi la Square Enix External Studios. Ne concentrăm pe a oferi jucătorilor un adevărat shooter în cooperare AAA, cu un set de caracteristici profund și o narațiune puternică. Echipa People Can Fly știe cu adevărat cum să facă jocul de arme să se simtă puternic și puternic și abia așteptăm să vă arătăm mai multe mai târziu [în 2019."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Omologul lui Brooke, Lee Singleton a adăugat: „People Can Fly este partenerul perfect pentru noi pentru a crea un joc precum Outriders. Au o istorie grozavă în crearea de shootere de înaltă calitate, plus un nivel de experiență și expertiză de neegalat în motorul de joc Unreal, de neegalat în industria jocurilor."

Este clar că aceste companii au planuri mari în lucru. People Can Fly sa extins la peste 200 de dezvoltatori care lucrează în patru studiouri internaționale diferite pentru a ne aduce acest titlu.

Outriders Gameplay și poveste

Outriders este descrisă ca o experiență de cooperare pentru 1-3 jucători, plasată într-un univers științifico-fantastic întunecat și disperat de pe planeta fictivă Enoch, cu mecanisme de retragere și renunțare pentru a lupta ... oricare ar fi acesta ...

Sursa: Square Enix

Totuși, acesta este doar un exemplu de creaturi pe care le veți întâlni. Enoh este plin de o mulțime de ostili care își așteaptă prada, de la creaturi care au fost afectate de anomalie până la dușmani umani (sau odată umani).

Călătoria noastră începe când personajul nostru, un Outrider, pe care jucătorii au capacitatea de a-l crea și de a se personaliza, urmărește un semnal misterios care se transmite dintr-o sursă necunoscută.

Trailerul său de dezvăluire ne oferă o privire mai bună asupra de ce suntem pe Enoch și ce vom face. Odată cu moartea Pământului, călătorii au fugit la Enoh pentru a scăpa de coșmar și pentru a găsi o nouă casă pentru omenire. Din păcate pentru ei, se dovedește că Enoch a fost mult, mult mai rău. Ceea ce au găsit a consumat omenirea în loc să o salveze. Anomalia care i-a întâmpinat a conferit puteri supranaturale unora, inclusiv ție, dar și altora care ar putea dori să le folosească în scopuri nefaste.

Sursa: Square Enix

Tu, Outrider, tocmai te-ai trezit din somn criogen doar pentru a descoperi că civilizația umană pe Enoch a plecat în iad. Enoh pare să fie în ruine, deoarece mahalale au preluat peisajul său pustiu, iar lumea este condusă de oameni cu putere, dar fără cele mai bune intenții.

Alegi între patru clase și te apuci de treabă salvând pe Enoh și umanitatea, totul în timp ce încerci să nu cedezi noii puteri din interiorul tău. Te vei angaja într-o luptă grea cu inamicii, folosind atât noile tale abilități, cât și o gamă largă de arme. Există un element greu de looter-shooter aici, așa că veți ridica arme și alte piese de armură în timp ce jucați. Măcinarea vă va ajuta să obțineți cea mai bună pradă, care aderă la un sistem de clasare tipic comun la legendar. Cu cât obiectul este mai rar, cu atât este mai probabil să îți ofere bonusuri pentru abilitățile și armele tale.

Combat va fi familiar pentru cei care au jucat Gears of War. Există arene mari cu o mulțime de inamici pe care trebuie să-i doborâți pentru a ajunge la un obiectiv din cealaltă parte. Ești motivat să folosești tot ce este în arsenalul tău pentru a elimina rapid inamicii - cu cât împuști și ucizi mai mult, cu atât vei recupera mai multă sănătate și cu atât vei câștiga mai mult pradă. Cu toate acestea, există o mulțime de acoperire și vă puteți ascunde și vă puteți odihni și vă recupera.

Există atât quest-uri principale, cât și quest-uri secundare în Outriders, iar cele mai multe dintre ele le puteți ridica într-un hub central. De asemenea, puteți vinde și cumpăra prada aici. Unele pe care le puteți găsi doar după ce ați deblocat o zonă, dar există un sistem de călătorie rapid, astfel încât să puteți sări rapid.

Ce clase pot juca?

Sursa: Square Enix

În joc, vei avea de ales între patru clase de putere. Fiecare se concentrează pe un tip de set de putere și veți putea să vă personalizați mișcările pe măsură ce creșteți nivelul.

 • Piromant - Un luptător cu rază medie de acțiune cu putere asupra focului. Abilitățile lor se îndreaptă către daunele zonei de efect și lucrează pentru a acoperi zona în pericole explozive și periculoase.
 • Jongler - Aceștia sunt luptători loviți și fugiți cu capacitatea de a controla spațiul și timpul. Ele pot încetini timpul și se pot teleporta în timp ce fac multe daune de aproape.
 • Devastator - Acesta este tancul de apropiere al grupului. Ei pot controla gravitația și pământul și pot folosi asta pentru a-și zdrobi inamicii. Dacă îți plac kilogramele măcinate, aceasta este clasa pentru tine.
 • Tehnomancer - Technomancer este o clasă versatilă, capabilă să fie suport, control al mulțimii sau grea, în funcție de modul în care le modificați echipamentul.

Ce sunt World Tiers și cum funcționează?

Outriders are un sistem de dificultate unic numit World Tiers. Începeți în World Tier 1, dar pe măsură ce jucați, puteți urca pe scara World Tier. Urcând un rang îți vei câștiga recompense, dar și inamici mai duri și gameplay-ul. Trecerea la nivelurile mondiale superioare are loc automat, dar dacă găsești că jocul este prea dificil, poți oricând să te întorci manual la un nivel mondial anterior.

Cum funcționează Outriders multiplayer?

Așa cum am menționat anterior, Outriders va fi un shooter drop-in, drop-out care acceptă până la trei jucători. În prezent, există un singur mod anunțat: campania de poveste. În orice moment, prietenii tăi se pot alătura cursei tale, dar tu poți trece singur prin campanie.

Indiferent dacă joci singur sau în grup, nu afectează povestea în sine, ci mai degrabă dificultatea și modul în care joci. Cea mai mare diferență este modul în care îți poți combina puterile cu altele. De exemplu, este foarte frumos să vezi un Trickster încetinind timpul suficient pentru ca un Devastator să emită o liră puternică de pământ. Există mai multă strategie implicată atunci când jucați multiplayer, ceea ce unii ar putea aprecia.

Există, de asemenea, quest-uri secundare pe care le poți face cu echipa ta și le poți face de câte ori vrei.

Cum este demo-ul Outriders?

Sursa: Square Enix

Demo-ul Outriders, lansat în februarie. 25, este considerabilă și o modalitate excelentă de a-ți da seama dacă vrei să cumperi în jocul complet. Durează aproximativ trei ore și vă permite să jucați prologul și primul capitol al jocului, inclusiv misiuni principale și unele misiuni secundare. Ai acces la toate cele patru clase și există șase sloturi pentru personaje, așa că le poți încerca pe fiecare.

Demo-ul este disponibil acum pe Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 și PC prin Steam sau streaming prin NVIDIA GeForce Now. În timp ce jocul încrucișat este în versiune beta, este disponibil, deși nu este activat implicit. Acest lucru vă va permite să testați modul multiplayer cu prietenii dvs., indiferent de platformă. Progresia încrucișată este, de asemenea, activată, astfel încât să puteți muta datele salvate din demo în versiunea completă.

Vor exista microtranzacții în Outriders?

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale Outriders este că promite să fie o experiență completă la prețul de bază.

„Nu suntem un joc ca titlu de serviciu. Nu vor exista cutii de pradă sau scenarii de plată pentru câștig. Jucătorii vor primi o experiență completă din cutie”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei într-un comunicat de presă.

Când am întrebat de ce compania a mers pe calea opusă în comparație cu o mulțime de jocuri co-op moderne, șeful studioului, Sebastian Wojciechowski, a spus că s-a rezumat la ceea ce studioul a vrut să vadă în joc.

„Suntem și jucători și știm ce nu ne place. Așa că am vrut ca primul nostru joc să fie ceea ce ne-am dori, ceea ce vom juca noi înșine." El a adăugat: "Să le dăm jucătorilor, pentru banii lor, totul. Nu există picături suplimentare care vă vor permite cumva să jucați mai mult, totul va fi în, inclusiv conținutul jocului."

În plus, întrebările frecvente ale jocului afirmă că nu vor exista microtranzacții în joc.

Outriders are un upgrade de nouă generație?

Da, Outriders va primi unele îmbunătățiri pe consolele de nouă generație. Atât versiunile Xbox Series X|S, cât și PS5 vor viza 60 FPS, în timp ce atinge doar 30 FPS pe mașinile de generație actuală, potrivit Digital Foundry. Nu există alte detalii disponibile la momentul scrierii acestui articol despre alte caracteristici pentru versiunile de nouă generație.

Outriders va accepta, de asemenea, Smart Delivery pe Xbox și vor avea un upgrade gratuit pe PS4. Deci, dacă cumpărați o versiune de generație curentă, ar trebui să puteți face upgrade gratuit la generația următoare.

Outriders Când îl pot juca?

Outriders, care este unul dintre cele mai noi jocuri de împușcături multiplayer, care vor apărea pe console în această primăvară, va fi lansat pe 1 aprilie 2021 pentru PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Stadia și PC. Va fi disponibil și pe Xbox Game Pass prima zi. Îl puteți precomanda astăzi.

Acțiune de pradă

Outriders

Urmați semnalul

Deveniți un Outrider și urmăriți un semnal misterios pe planeta extraterestră Enoch, plină de amenințări infernale care așteaptă la fiecare colț. Outriders oferă o cooperare de tip drop-in, drop-out pentru până la trei jucători, astfel încât să poți avea câțiva prieteni lângă tine.

 • 60 USD la Xbox
 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here