Orele de lansare a Outriders: când poți juca, actualiza în prima zi și multe altele

Sursa: Square Enix

Viitorul shooter cooperativ Outriders, centrat pe pradă, este aproape aici. Dacă aveți detalii despre momentul în care puteți juca în funcție de platforma și regiunea dvs., informații despre actualizarea din prima zi și multe altele, vă oferim acoperire. Iată tot ce trebuie să știți pentru a vă pregăti pentru lansarea Outriders.

  • Outriders: sfaturi, trucuri și ghid pentru începători
  • Outriders: ghid de joc încrucișat pentru Xbox, PlayStation și PC
  • Outriders: Fiecare clasă explicată și detaliată

Orele de lansare și lansare a Outriders

Sursa: Square Enix

Deși din punct de vedere tehnic nu este un titlu de jocuri ca serviciu, conform dezvoltatorului, serverele vor fi încă necesare pentru a accesa multe dintre funcțiile din Outriders. Într-o postare pe canalele sociale oficiale ale jocului, echipa a explicat cum va funcționa lansarea pentru fiecare platformă și regiune.

Versiuni de consolă

Pentru jucătorii de pe Xbox One, Xbox Series X|S, PS4 și PS5, Outriders se va debloca la 12 a.m. ora dvs. locală pe 1 aprilie. Acest program de lansare eșalonat pe consolă înseamnă că nu toți jucătorii vor putea accesa jocul simultan, ci în schimb la miezul nopții pentru fiecare fus orar.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Versiunea PC

Programul pentru lansarea versiunii pentru PC a jocului este mai simplu. Deși jocul încă se lansează din punct de vedere tehnic pe 1 aprilie în majoritatea regiunilor, nu va fi lansat la miezul nopții. Iată când poți juca Outriders pe PC:

  • Los Angeles - 09:00 PDT (1 aprilie)
  • New York - 12:00 EDT (1 aprilie)
  • Brasilia - 13:00 BRT (1 aprilie)
  • Londra - 17:00 BST (1 aprilie)
  • Berlin - 18:00 CEST (1 aprilie)
  • Moscova - 19:00 MSK (1 aprilie)
  • Abu Dhabi - 20:00 GST (1 aprilie)
  • Tokyo - 01:00 JST (2 aprilie)
  • Canberra - 03:00 AEDT (2 aprilie)

Outriders ziua prima actualizare și timpii de preîncărcare

Sursa: Square Enix

La sfârșitul lunii februarie, Square Enix și People Can Fly le-au oferit jucătorilor oportunitatea de a pune mâna pe joc cu o demo de lungă durată și destul de extinsă. Pe baza feedback-ului oferit de fani, Can Fly va oferi o actualizare din prima zi, poziționată pentru a remedia multe probleme tehnice, a ajusta echilibrul jocului și a rezolva plgerile generale, cum ar fi neclaritatea accesibilă a mișcării. Iată câteva dintre cele mai importante note ale patch-urilor din subreddit-ul oficial Outriders.

  • O mulțime de remedieri de erori de conținut demonstrativ, inclusiv modificări ale unor arme legendare care nu se declanșează corect.
  • Schimbări de echilibrare pentru diverse articole, modificări, statistici inamice și picături de pradă.
  • Crossplay nu va mai fi în versiunea beta și va fi activat implicit.
  • DirectX 12 va fi implicit pe PC.
  • S-a adăugat o funcționalitate „Marcare rapidă” la inventarul dvs. Acest lucru vă va permite să marcați în masă toate articolele în funcție de raritatea lor prin apăsări de una sau două butoane, mai degrabă decât să fie nevoie să marcați elementele individuale (ceea ce este încă posibil dacă se preferă).
  • Îmbunătățiri ale sistemului de acoperire.
  • Îmbunătățirea sistemului de vot în călătorii utiliza atunci când faceți parte dintr-un grup.

Pe lângă faptul că a detaliat exact ce s-a schimbat între cea mai recentă versiune demo și lansare, echipa le-a oferit jucătorilor și o idee mai bună despre când vor avea posibilitatea de a preîncărca Outriders pe baza platformei alese. Iată când puteți începe descărcarea:

  • Xbox - Preîncărcările vor fi live astăzi (30 martie).
  • Play Station - Cu 48 de ore înainte de lansare.
  • Aburi - A fi determinat.
  • Magazinul Epic Games - Nu există opțiuni pentru preîncărcare.

Unde vei juca?

Pe ce platformă vei juca Outriders? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos! Anunțul masiv al lansării în Xbox Game Pass face cu siguranță versiunea Xbox a jocului incredibil de atrăgătoare. Dacă mai multe informații despre Xbox Game Pass și despre jocurile pe care le puteți juca pentru o taxă lunară mică, consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass.

Cooperativă SF condusă de pradă

Outriders

Pregătiți-vă pentru lansare

Deveniți un Outrider și urmăriți un semnal misterios pe planeta extraterestră Enoch, plină de amenințări infernale care așteaptă la fiecare colț. Outriders oferă o cooperare de tip drop-in, drop-out pentru până la trei jucători, astfel încât să poată avea câțiva prieteni lângă tine.

  • 60 USD la Xbox
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here