Demo-ul Outriders vă permite să jucați primele două ore gratuite, ceea ce sunt sens.

Sursa: Square Enix

Demo-urile jocului au o gamă largă. Uneori, veți primi o demonstrație rapidă de 10 minute, cum ar fi recent Maiden de la Resident Evil Village. Alteori, veți primi ceea ce People Can Fly și Square Enix prezinta cu Outriders, titlul shooter-ului în cooperare cu trei jucători care urmăresc să apară pe 1 aprilie. Când demo-ul Outriders va fi lansat în februarie. 25, jucătorii vor putea juca aproximativ trei ore din poveste, echivalentul practic la întregul prolog și capitolul de deschidere.

De asemenea, se pare că jucătorii nu vor pierde mare parte din ceea ce va oferi final în aceste primele ore, fie. Fiecare dintre cele patru clase va putea fi jucată, la fel și multiplayer. Jucătorii pot parcurge povestea principală, dar și quest-uri secundare, dintre care ultimele sunt rejucabile.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Majoritatea jucătorilor vor avea, de asemenea, oportunitatea de a-l juca, deoarece va fi disponibil pe sistemele actuale și din generația următoare - Xbox One, PS4, Xbox Series X|S și PS5 - și Steam (demo-ul nu va fi disponibil). pe Stadia sau Epic Games Store încă și nu este clar dacă există planuri). Jocul încrucișat este disponibil în timpul demonstrației, nu este activat în mod implicit, așa că puteți juca cu prietenii pe alte sisteme. Cel mai bine, este disponibilă progresia încrucișată cu versiunea finală, așa că jucătorul a decis să intre în jocul complet, poate transfera toate datele.

Acesta nu este doar o demonstrație. Jucătorii au șansa de a juca gratuit primele ore ale jocului, sau raritate cu lansări mai mari.

„Am vrut să arătăm câteva lucruri de bază despre jocul nostru și ne-am dat seama că pentru a-l arăta, trebuie să tragem încet noi jucători în el și trebuie să fie două ore de joc”, a spus directorul de creație Bartek Kmita.

Este o vitrină imensă pentru joc, care inițial trebuia să apară la sfârșitul anului 2020, dar, la fel ca majoritatea jocurilor video care trebuiau să apară anul trecut, a fost amânat.

Sursa: Square Enix

Media a trebuit să joace această parte a jocului în 2019, când People Can Fly a fost prezentat pentru prima dată Outriders și vă putem spune că este extins. Jucătorii obțin întreaga configurație - de ce ați aterizat o nouă planetă, ce se întâmplă să faceți ca expediția să destrame, cum vă puteți obține puterile și indicii misterul general pe care îl veți descoperi - în timp ce vi se oferă și șansa de a juca cu cele patru clase și de a începe să-și găsească stilul de joc preferat. Deoarece puteți perfecționa construcția personajului cu diferite arme și puteri, capacitatea de a experimenta înainte de lansare, este aproape și cum ai obține un avans. Doar trei clase, Pyromancer, Trickster și Devastator, nu erau disponibile în momentul respectiv, dar Technomancer este acum disponibil și el. Vei avea chiar șansa de a te confrunta cu primul șef Altered al jocului, Gauss.

"Poate că pentru unele jocuri sună ca 2-3 ore de joc este o bucată uriașă, dar pentru jocul nostru, este o parte foarte mică din el."

Cu toate acestea, în 2019, nu am apucat să jucăm multe dintre misiunile secundare, care sunt acum disponibile. În emisiunea Outriders care a fost difuzată miercuri, dezvoltatorii au dezvăluit că nu măcar nu sunt disponibile imediat în timpul demonstrației. Mai degrabă, trebuie să deblocați anumite condiții pentru a le juca, forțând astfel jucătorul să exploreze după ce a terminat misiunea principală.

Dezvoltatorii au spus că s-au gândit să abandoneze jucătorul în mijlocul jocului pentru demo, dar au decis să nu facă acest lucru. În primul rând, le va permite celor care nu sunt familiarizați cu amestecul de arme și puteri supranaturale, împreună cu sistemele RPG, să se obișnuiască cu luptă. Ei au spus, de asemenea, că au nevoie de oportunitatea unui tutorial de sisteme jocului, astfel încât să înceapă jucătorul de la începutul a fost cel mai logic.

„Avem un joc complex”, a spus Kmita. "Poate că pentru unele jocuri sună ca 2-3 ore de joc este o bucată uriașă, dar pentru jocul nostru, este o parte foarte mică din el."

Sursa: Square Enix

Demo-ul va fi disponibil disponibil cu februarie. 25 la ora 12:00.m. EST / 9:00 a.m. PST, dar puteți vedea orele oficiale de lansare mai sus. Nu există o dată de expirare a demo-ului, despre care People Can Fly spune că va fi disponibil chiar și după lansare. Personajul tău va fi limitat la nivelul 7, World Tiers (sistemul de dificultate al jocului, care se poate scala cu tine) va fi limitat la 5 și va fi o cantitate limitată de resurse de încercat, dar toate acestea sunt tipice pentru jocul timpuriu. După cum sa menționat anterior, unele misiuni secundare vor fi disponibile numai după ce ați terminat misiunea principală.

Apoi, odată ce ai terminat, poți să te joci cu celelalte clase (am jucat Trickster și Pyromancer în timpul jocului meu din 2019 și mă ajută să obții perspective diferite și să încerce lucruri noi) sau doar să aștepți lansarea finală. Doar transferați-vă date și intrați în următoarea zonă ale jocului. Dacă puteți, chiar să jucați demo-ul pe o consolă de generație curentă și apoi să îl transferați la generația următoare, deoarece există upgrade-uri gratuite de generație următoare. Au vrut să le dezvolte cât mai ușor posibil pentru jucători să încerce jocul și, din moment ce mai rămâne peste o lună până la lansarea acestui nou shooter multiplayer, există timp suficient pentru a obține câteva ore de joc. timpul de a juca în.

Outriders va fi lansat pe 1 aprilie 2021 pe Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Stadia și PC.

Un nou looter shooter

Outriders

Faceți echipă pentru a rezolva misterul Anomaliei

În Outriders, tu și până la doi prieteni poți face echipă pentru a descoperi misterul Anomaliei și a face față violenței asupra lui Enoch. Apoi, puteți încerca câteva arme și puteri noi pe parcurs.

  • De la 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here