Clasele Outriders: Devastator, Pyromancer, Trickster, Technomancer explicat

Sursa: Square Enix

Outriders este cel mai recent titlu co-op de tip drop-in, drop-out care a ajuns pe piață, venind pe Xbox Game Pass în prima zi și pe orice altă platformă pe 1 aprilie. În acest joc de looter, ești prins într-un război pe planeta Enoch, care deține ultima umanitate, dar a devastat și mediul înconjurător și oamenii. Cu noi puteri la dispoziție, trebuie să distrugi ceea ce este în jurul tău pentru a rezolva misterele lui Enoh.

Jucătorul poate realiza acest lucru în patru moduri principale diferite puteri a patru clase - Devastator, Pyromancer, Trickster și Technomancer - fiecare cu propriile și arbori de abilități. Indiferent dacă îți place să joci un tanc sau să asumi un rol de sprijin, există o clasă pentru tine.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sari la:

 • Cum să-ți alegi clasa
 • Devastator
 • Piromant
 • Jongler
 • Tehnomancer

Cum să-ți alegi clasa

Sursa: Windows Central

Nu vă veți putea alege imediat clasa în Outriders. Mai întâi trebuie să treci prin prolog, care să explice configurația poveștii, inclusiv cum au ajuns oamenii la Enoch și cum ai ajuns în mijlocul unui război total cu superputeri. Odată ce ați terminat prologul, vi se va oferi opțiunea de a alege între una dintre cele patru clase. Merită remarcat faptul că, odată ce ați ales o clasă, nu o veți putea schimba decât dacă o luați de la capăt cu un personaj nou.

Clasele Outriders a explicat Devastator

Sursa: Square Enix

Devastator este tancul de apropiere al grupului. Ei fac cele mai multe daune înfruntând inamicii directe, nu de la distanță. This clasă este pentru jucătorul care îi place să alerge în acțiune fără a-și face griji pentru lucruri proștii precum acoperirea.

Setul de putere se bazează pe o mulțime de abilități bazate pe sol și gravitație. Prima abilitate pe care o obții, Cutremur, eliberează o undă de șoc pe pământ în fața ta, provocând multe daune. Alte abilități precum Golem vă întăresc împotriva multor daune, permițându-vă să absorbiți o mulțime de daune pe care probabil le veți suferi. Dacă ați văzut imaginea din trailere care implică tragerea în țeapă a inamicilor cu un vârf care vine de la pământ, această provine din abilități devastatoare. Abilitatea corp la corp infectează inamicii.

Sursa: Windows Central

Fiecare dintre clase are un efect de vindecare, pe măsură ce înveți, dar Devastator este cel mai ușor de folosit. Veți recâștiga sănătatea doar stând lângă un inamic pe care îl ucideți. Acest lucru face foarte ușor să sari și apoi să sari afară în timpul luptei fără să-ți faci griji cu privire la moarte.

Există trei arbori de abilități diferite pentru Devastator:

 • Învinsător: Pentru cei scurta le place sa foloseasca armele in lupte, veti dori sa vedeti piesa Vanquisher. Îmbunătățește daunele generale ale armelor, iar anumite avantaje reduce daunele fizice pe care le fac să îmbunătățesc dimensiunea revistei.
 • Director: Dacă vă puteți crește sănătatea cât mai multe posibilități și să oferiți colegilor de echipă avantaje, inclusiv un scut reflectorizant care vă poate proteja pe dumneavoastră și pe aliați tăi de gloanțe, ar putea dori să încercați arborele de abilități Warden. Veți primi și o mulțime de bonusuri pasive.
 • Schimbător seismic: Dacă vrei să joci Devastator, dar nu-ți place să te apropii și personal, Seismic Shifter este pentru tine. Acest lucru crește producția de daune, împreună cu durata efectelor de sângerare.

Clasele Outriders explicat Pyromancer

Sursa: Square Enix

După cum puteți ghici pe baza numelui, Pyromancer este totul despre foc și devastare. Acestea sunt pentru jucătorii de răză medie care doresc doar să distrugă mediul din jurul lor. This clasă este deosebit de bună pentru a elimina mai mulți inamici simultan cu abilități precum Heatwave, care invocă un val de foc în fața jucătorului și Thermal Bomb, care vizează un singur inamic, care poate exploda și poate provoca altor inamici din jur. lor.

Atacul corp la corp Pyromancer aplică o zonă de efect de ardere asupra inamicilor, dar dacă sprintați, puteți transforma într-o dragoste de sol care va aprinde inamicii în cale.

Sursa: Windows Central

Pyromancer are și un efect de vindecare, deși este mai complicat decât Devastator. Marcarea inamicilor cu abilitatea ta de clasă — a.k.A. dându-le foc sau folosiți o altă abilitate asupra lor, astfel încât un craniu roșu să apară deasupra barei de sănătate - vă permite să câștigați sănătate atunci când mor. Există și alte abilități aici care vă permit să scurgeți sănătatea unui inamic.

Există trei arbori de abilități diferite pentru Pyromancer:

 • Spărgătorul de cenușă: Dacă vă place sistemul de marcare de aici, veți iubi arborele de abilități Ash Breaker. Acest lucru vă ajută în primul rând să crească efectele marcarii în acela și vă poate ajuta să faceți mai multe lucruri.
 • Furtuna de foc: Dacă vă place să dați foc lucrurilor (în Outriders, desigur), există Fire Storm. Acest set de abilități mărește abilități și daunele de ardere.
 • Furtună: Similar cu Fire Storm, Tempest mărește daunele de explozie. Cu toate acestea, vă face, de asemenea, mai mult un tanc pe câmpul de luptă, cu abilități care vă sporesc priceperea de vindecare și multe altele.

Clasele Outriders a explicat Trickster

Sursa: Square Enix

Trickster este probabil cea mai unică clasă din arsenalul Outriders. A fi un șmecher vă permite un anumit grad de control asupra spațiului și timpului. Aici obțineți teleportarea și capacitatea de a încetini timpul de nefuncționare, printre alte abilități. Dacă ești loc să joci ca cercetaș sau ca o clasă similară în care trebuie să intri în acțiune și apoi să ieși, Trickster este cel mai bun pariu al tău. (Acesta este și clasa mea preferată.)

De exemplu, Lama temporală tăie inamicii din fața ta în timp ce încetinește. Capcana Slow este similară, marcând inamicii cu efectul Slow într-o zonă largă. Asigurați-vă că echipați și Hunt the Prey, care vă permiteți să vă teleportați în spatele unui inamic pe care îl alegeți. Utilizarea abilităților Trickster tinde, de asemenea, să vă acorde bonusuri de scut.

Atacul corp la corp uimește inamicii din fața ta și îi încetinește. Pentru a vindeca, trebuie doar să ucizi inamicii de la mică distanță. Cu toate acestea, vindecarea vă oferă și beneficii de scut.

Sursa: Windows Central

Există trei arbori de abilități pentru Trickster:

 • Asasin: Dacă ești locul să mânui armele pe câmpul de luptă, vezi Arborele Asasinilor. Există o mulțime de bonusuri pentru puști și puști de asalt, împreună cu creșteri ale revistei și acțiuni generale.
 • Vestitor: Aceasta este versiunea tanky a clasei Trickster. Abilități de pe acest copac vă oferă posibilitatea de a beneficia de scutul, brațul și sănătatea generală.
 • Fierbinte: Pentru cei care doresc să fie all-in cu privire la ceea ce Trickster are de oferit din punct de vedere al puterii, verificați arborele Reaver. Oferă anomalii pentru puterea generală și crește viteza de mișcare.

Clasele Outriders explicat Technomancer

Sursa: Square Enix

Dacă vă plac armele, atunci vă veți bucura de Technomancer. Nu este la fel de strălucitor ca unele dintre celelalte clase, dar vă permite să invocați diferite arme din aer, care sunt propriile sale avantaje. Obține acces la grenade, mine de proximitate, turnulețe și alte efecte elementare precum gheață, descompunere și toxice. Este, de asemenea, cel mai apropiat Outriders de o clasă de sprijin, deoarece multe dintre abilități tale implică oferirea de beneficii sau vindecare aliaților tăi. Dacă preferați să jucați la distanță lungă, Technomancer ar putea fi, de asemenea, pe aleea dvs.

De obicei, jucătorii Outriders nu pot echipa ordonanțe chiar dacă inamicii le vor arunca adesea în tine sau le vor arunca când mor. Din fericire, Technomancers pot, de asemenea, arunca ordonanțe cu abilități precum Scrapnel. Există, de asemenea, mai multe turnulețe pe care le puteți invoca, inclusiv una crio și Blighted Turret, care descarcă gloanțe și altă dată asupra inamicilor.

Atacul corp la corp al Technomancer-ului îngheață inamicii, împiedicându-i să se miște pentru o anumită perioadă de timp. Technomancer-ul va recăpăta, de asemenea, sănătatea pe măsură ce provoacă daune, indiferent de cât de aproape sunt de inamic. Are, de asemenea, o mulțime de abilități pasive față de abilități precum Leech.

Sursa: Windows Central

Există trei arbori de abilități pentru Technomancer:

 • Ciuma: Jucătorii care investesc în arborele Pestilence vor câștiga creșteri ale daunelor și bonusuri la abilitățile din jurul decăderii, care este un statut elementar care provoacă daune în timp.
 • Şamanul tehnologiei: Dacă vă puteți juca cu toate gadgeturile la care aveți acces ca Technomancer, consultați arborele Tech Shaman. Utilizarea gadgeturilor vă crește, de asemenea, daunele și puterea de anomalie. Utilizarea abilităților Tech Shaman deblochează, de asemenea, efecte de vindecare pentru aliații tăi și alte bonusuri elementare.
 • Demolator: Punerea punctelor în arborele Demolisher deblochează puțin din toate, dar dacă îți place să folosești ordonanțe (grenade), atunci vei plăcea câteva dintre avantajele de aici. Folosirea vă poate oferi ordonări pentru armură, sănătate și daune.

Outriders este programat să fie lansat pe 1 aprilie 2021 pe Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Steam, Epic Games Store și Stadia. Se va lansa și pe Xbox Game Pass în prima zi.

Plin de acțiune

Outriders

Ce putere vei alege?

Deveniți un Outrider și urmăriți un semnal misterios pe planeta extraterestră Enoch, plină de amenințări infernale care așteaptă la fiecare colț. Outriders oferă posibilitatea de a participa și de a renunța la cooperare pentru trei jucători și oferă o serie de moduri de a juca.

 • 60 USD la Xbox
 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here