Outlook este oprit pentru mulți utilizatori chiar acum”,

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Outlook pare să fie în jos acum pentru mulți utilizatori.
  • Instrumentele de urmărire a întreruperilor online arată un vârf de sute de rapoarte care încep cu puțin înainte de ora 1 p.m. ET.
  • Vom actualiza această postare cu mai multe informații pe măsură ce devine disponibilă.

Outlook s-a lovit astăzi de o problemă, mulți utilizatori raportând o întrerupere a serviciului de e-mail al Microsoft. Potrivit Down Detector, întreruperea a început cu puțin înainte de ora 13.m. ET, cu sute de utilizatori care raportează probleme.

Rapoartele utilizatorilor indică că Outlook are probleme de la 12:49 PM EDT. //t.co/e3LlLzOffh RT dacă și tu ai probleme #Outlookdown

— Downdetector (@downdetector) 7 octombrie 2020

Microsoft încă nu a recunoscut o problemă cu Outlook. Conform paginii de stare a serviciului Microsoft 365 a companiei, totul este încă în funcțiune. Cu toate acestea, dacă Microsoft oferă o actualizare, vom actualiza această postare cu mai multe informații pe măsură ce devine disponibilă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Actualizare 1: Microsoft și-a actualizat pagina de stare a serviciului pentru a observa că oamenii pot avea probleme la accesarea conturilor Outlook din cauza unei actualizări a infrastructurii de rețea. Compania a anulat actualizarea și monitorizează îmbunătățirile.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here