Outlook pe Android are acum o comandă rapidă „Creați sarcină” pentru Microsoft To Do

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Outlook pe Android are acum o comandă rapidă pentru a crea sarcini în Microsoft To Do.
  • Noua opțiune apare în meniul „Alte opțiuni” din Outlook.
  • Microsoft To Do are o comandă rapidă pentru sarcinile creionului în Outlook.

Gestionarea sarcinilor a devenit puțin mai ușoară, datorită unei noi comenzi rapide pe Microsoft Outlook pe Android. Aplicația de e-mail are acum o comandă rapidă „Creați sarcină” care creează instantaneu o sarcină în Microsoft To Do. Caracteristica a fost observată pentru prima dată de HTNovo. Am văzut și noua comandă rapidă și am încercat-o.

Outlook nu pare să menționeze această funcție în lista sa din Magazinul Google Play. Am funcția pe telefonul meu în versiunea non-beta a Outlook, așa că cel puțin este lansată pentru unii utilizatori de pe Android.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central

Caracteristica este simplu de utilizat. Doar faceți clic pe meniul „Alte opțiuni” cu trei puncte în timp ce vizualizați un e-mail și selectați „Creați sarcină”." Sarcina din Microsoft To Do este apoi realizată din linia de subiect și corpul e-mailului.

Când vizualizați o sarcină creată în Microsoft To Do, puteți utiliza o comandă rapidă pentru a o deschide în Outlook. Cele două comenzi rapide funcționează bine împreună și facilitează gestionarea sarcinilor din e-mailuri.

Outlook

Outlook este un client de e-mail multiplatform și o aplicație de calendar care vă permite să trimiteți și să primiți e-mailuri prin toate conturile dvs. și să fiți la curent cu programul dvs.

  • Gratuit pe Google Play

Microsoft To Do

Microsoft To-Do vă sincronizează sarcinile și listele pe toate dispozitivele dvs., inclusiv pe dispozitivele care rulează Windows 10, iOS, Android și Mac. Acceptă atașamente de fișiere, partajarea sarcinilor și listelor și are o interfață curată.

  • Gratuit pe Google Play

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here