The Outer Worlds: Peril on Gorgon interviu cu dezvoltatorii – DLC este doar o altă parte a Halcyon

The Outer Worlds este unul dintre cele mai interesante jocuri RPG din memoria recentă, iar fanii au fost dornici să găsească vreo scuză pentru a se scuza înapoi în acest univers plin de culoare. Odată cu lansarea recentă a lui Peril pe Gorgon, nu a existat niciodată un moment mai bun.

M-am întâlnit cu Carrie Patel, directorul jocului pentru Peril on Gorgon, pentru a discuta despre ce pot aștepta jucătorii de la acest DLC, despre inspirațiile pentru noua aventură și despre cum se leagă cu jocul de bază.

Sursa: Divizia Privată

Miles Dompier, Windows Central: Așa că știu că mulți oameni au fost flămând pentru mai mult conținut The Outer Worlds, care este un loc minunat cu care să fii cu o nouă IP... Dacă sunt cineva care a trecut prin The Outer Worlds și am făcut tot ce era de făcut... ce poate cineva să aştepte cu Peril pe Gorgon?"

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Carrie Patel, Obsidian Entertainment: Deci Gorgon are o poveste nouă, câteva locații noi, câteva personaje noi și, practic, mult mai mult conținut pe care jucătorii care au bucurat-o de jocul de bază îl vor iubi. Din nou, acest lucru îl duce pe jucător-o nouă locație numită asteroidul Gorgon pentru o campanie de poveste cu totul nouă, cu propriile sale misiuni și misiuni secundare.

Veți obține trei noi arme științifice pe măsură ce explorați. Și apoi există câteva locații noi pe care le-am adăugat, în multe cazuri la hărțile existente ale jocului de bază, doar pentru a extinde lumea pentru jucători și a oferi mai multe locuri în care să sape în conținut și personaje noi."

Deci, pentru jucătorii care sunt noi în joc, dacă doar sără pentru prima dată (au luat The Outer Worlds și au luat Peril pe Gorgon) ce trebuie să facă exact pentru a ajunge la asta DLC? Trebuie să fie mult în joc??

Deci trebuie să faci un pic de progres. Conținutul cu Gorgon este un nivel mai ridicat, așa că am vrut să nu asigur că jucătorii au puncte de îndemânare, precum și echipamentul pentru a face față. Punctul de intrare se poate întâmpla oricând între finalizarea traseului Monarch Crypt și misiunea Radio Free Monarch sau salvarea punctului fără întoarcere care este generată atunci când jucătorul ajunge la finalul jocului - în orice moment între aceste două puncte. Odată ce călătoriți pe nava dvs., va avea loc un eveniment unic care va fi declanșat. Și asta va începe intrarea în Gorgon.

Știu că The Outer Worlds se inspiră mult din SF-ul pulp, iar asta pare a fi foarte proeminent și oarecum amplificat cu Peril on Gorgon - echipa ta din The Unrealiable chiar vorbește despre faptul că este oarecum paralelă cu o dramă în serie. Deci au existat emisiuni sau filme specifice care au inspirat această nouă aventură?

Nu anume. Am vrut să adoptăm un pic mai mult o abordare pulp noir cu Peril on Gorgon. Am simțit că este ceva care se sincronizează bine cu estetica și aromele de bază ale Lumii exterioare, oferind, de asemenea, jucători o întorsătură și o întorsătură puțin nouă asupra acestor lucruri, care cred, cred că, foarte potrivite pentru subiectul lui Peril on Gorgon. Dar nu spuneam atât de mult „să nu uităm la șoimul maltez” sau, știți, vreo proprietate specifică, la fel de mult, cât – acestea sunt arome și teme, tonuri și elemente pe care chiar și oamenii care nu sunt. Cu adevărat cunoscătorii de pulp noir vor recunoaște ca un fel de trăire în asta în această aromă generală.

Sursa: Divizia Privată

Vei fi implicat în ceea ce urmează pentru The Outer Worlds? Știu că acesta este primul DLC, dar fără spoilere, se leagă deloc acest lucru cu povestea principală? Sau este un cliffhanger?

Are un început și un sfârșit definite, dar chiar ne-am dorit ca acest lucru să se simtă sincronizat și să integreze jocul de bază. Deci cineva care are conținutul de la începutul începe un joc nou și are acest conținut cu restul jocului său. Veți observa că avem elemente de interfață care identifică atunci când sunteți într-o căutare Gorgon și, evident, noi zonele noastre sunt legate de conținutul DLC, dar puteți sări înainte și înapoi între conținutul jocului de bază și conținutul Gorgon.

Am vrut ca aceasta să se simtă ca o altă parte fără întreruperi a lui Halcyon și astfel are propriul arc povestitor. Are propria sa cale internă, așa cum sunt Groundbreaker, așa cum sunt Monarch. Dar am vrut să găsesc acel punct favorabil între a avea evenimente și a avea conținut care se reflectă asupra lumii mai mari și reflectă asupra misiunii pe care o face ca parte a jocului principal, dar care este și suficient de autonomie să fie. potrivit și adaptabil pentru jucători, indiferent de unde introduc conținut.

Există alte caracteristici sau detalii care vă îngrijesc să le subliniați pentru fanii seriei de joc? De ce ești cel mai încântat ca jucătorii să experimenteze acest lucru?

Venind dintr-un fundal narativ, sunt foarte încântat de noua poveste și personaje pe care mulți dintre scriitorii noștri le-au prezentat. Cred că avem niște conversații și momente fantastice pe care jucătorii noștri nu le-a plăcut asta în jocul de bază le vor iubi cu adevărat.

De asemenea, cred că echipa noastră de artă a mediului a dus designul zonei noastre, doar aspectul, estetica și povestea de mediu a multor zonele noastre, doar la un nou nivel. Și există, de asemenea, câteva moduri prin care nu vreau să stric nimic, dar chiar am încercat să îmbrățișăm libertatea jucătorului cu acest DLC. Așa că ne-am străduit într-adevăr să încercăm să ne adaptăm „dacă jucătorii colorează în afara liniilor de aici, cum putem adapta?„Cum ne putem asigura că nu oferă o cădere, ci că nu se conturează într-adevăr în jurul deciziei pe care tocmai care au luat-o?? Așa că cred că jucătorii care se străduiesc cu adevărat, explorează intens și cercetează diferite lucruri vor fi recompensați.

Concluzie

Echipa de la Obsidian Entertainment are ceva cu adevărat special pe mâini cu The Outer Worlds, iar prima bucată de DLC este un semn grozav al lucrurilor care vor veni. Peril on Gorgon este disponibil acum pentru toate platformele și oferă o reducere specială pentru membrii Xbox Game Pass.

Sci-Fi pulp la cel mai bun mod

Pericol pe Gorgon

Primul DLC pentru The Outer Worlds

Dacă sunteți în căutarea unui motiv pentru a vă scufunda înapoi în drama sălbatică a spațiului The Outer Worlds, Peril on Gorgon tot motivul de care aveți nevoie. Pregătește-te pentru cea mai pulpită aventură de până acum.

  • 15 USD la Xbox
  • 15 USD la Playstation

Face alegerea ta

Lumile exterioare

Aduceți bine în galaxie sau nu

The Outer Worlds este un RPG care se referă la alegere și la libertatea de a juca așa cum se referă. Poți fie să aduci pace în sistemul Halcyon, fie să omori pe toți cei pe care îi vezi. Alegerea este a ta.

  • 60 USD la Microsoft
  • 30 USD pe Amazon
  • 33 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here