The Outer Worlds pare să ruleze acum la 60 FPS pe Xbox Series X și PS5

Sursa: Dosarul de presă Outer Worlds

Ce trebuie sa stii

  • The Outer Worlds este un joc de rol science-fiction din 2019 dezvoltat de Obsidian Entertainment și publicat de Private Division.
  • Obsidian a declarat anterior că The Outer Worlds va fi optimizat pentru Xbox Series X.
  • Cel mai recent patch pentru joc pentru a fi permis The Outer Worlds să ruleze la 60 FPS pe Xbox Series X și PS5.

Am început să vedem utilizatori pe Twitter și Reddit raportează că cea mai recentă actualizare pentru The Outer Worlds de la Obsidian Entertainment permite jocului să ruleze la 60 FPS. După ce am văzut aceste rapoarte, am testat jocul și putem confirma că, cu această ultimă actualizare, The Outer Worlds rulează la 60 FPS (sau aproape) pe Xbox Series X și PS5. În momentul scrierii, nu suntem siguri dacă acest lucru este valabil și pentru Xbox Series S. Actualizarea are o dimensiune de aproximativ 26 GB.

În 2020, când discuta despre DLC-ul Peril pe Gorgon, Obsidian Entertainment a dezvăluit că The Outer Worlds va fi optimizat pentru Xbox Series X la un moment dat în viitor. În prezent, nu este clar dacă Obsidian a renunțat să facă un patch dedicat de generație următoare sau dacă acesta este pur și simplu primul pas.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Următoarea expansiune pentru The Outer Worlds se numește Murder on Eridanos și urmează să sosească pe 17 martie. Jucătorii vor trebui să rezolve crime misterioase, în timp ce lista armelor științifice din The Outer Worlds continuă să crească.

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft Store
  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here